Момиче от "Ергенът" се похвали с диплома (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В този сезон на популярното риалити шоу, Барбара, често определяна като най-сексапилната участничка, успя да завърши университетското си образование. Тя се дипломира с магистърска степен от Националната спортна академия и гордо споделя новината със снимки от церемонията.

Барбара, която тренира бокс в залата на известния спортист Кубрат Пулев, се явява и като собственик на салон за красота. Тя не крие своята страст към лукса и разкрива, че се наслаждава на пазаруването. За да поддържа високия си стандарт на живот, Барбара работи на няколко места: през деня е маникюристка, през нощта - барманка в дискотека, а също така е и състезател и треньор по борба. Въпреки липсата на свободно време и краткия си сън, тя не се оплаква, защото предпочита да бъде независима.

Барбара е момиче със силен характер, което може да се пребори с всеки. С нейната спортна кариера и академичните си постижения, тя има ясно очертани цели и упорито ги преследва. Нейните големи сини очи са нейно най-силно оръжие, което привлича вниманието на мъжете. Въпреки това, тя се оплаква, че около нея често се въртят "токсични момчета", които се опитват да я ограничат и контролират.

Още: Сериозни заплахи за смърт от участничка в "Ергенът" - крият ножовете

Най-секси ергенката Барбара стана магистър

Габриела от "Ергенът" се отрече от футболиста публично. Ето какво написа.

Ергенът изгони голяма клечка от предаването


Вижте Надежда от "Ергенът" преди корекциите! Няма да я познаете! (СНИМКИ)

Край! Една от дамите в "Ергенът" крие гадже навън! Защо е вътре обаче?

Филип Буков обиди ЖЕСТОКО "Ергенът"

След романтична целувка една от най-обсъжданите участнички си тръгна от "Ергенът"

Майка с дете печели "Ергенът"? Вижте я! (СНИМКИ)

Ето за каква жена мечтае Алек Младенов от "Ергенът"

Първа целувка в Ергенът 3 - ето с кой се мляска Алек