Пророчицата Слава Севрюкова предупреждава за огромна криза в България - Ето каква точно

icon
Sofialive.bg
Източник: Stine86Engel / Pixabay

Чували ли сте за Слава Севрюкова? Тя е е българска езотеристка, обявила се за ясновидка. Смята се, че предрича анексирането на български територии пред ограничен кръг хора през 80-те години на XX век. Предсказанието гласи, че ще се направи опит части от Североизточна и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век.

Наскоро всички предсказания, които е направила по време на интервюта, бяха събрани в една книга от автора Христо Нанев.

В книгата са събрани нейни думи, обединени в главата "Предупреждение за предстояща национална катастрофа", в която тя с подробности обяснява какво ще се случи в близкото бъдеще. Ето някои от тях:

"Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавност. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити...".

"В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди".

"Едва след позорния акт на разцепление на страната, загрижената за собственото си благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и съживи. Ще се осъзнае и замисли за позабравеното отечество любезно".

"Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ".


"Докато Европа стъписана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би, най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще платят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната".

"В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя".