Север-североизток

icon
Sofialive.bg

Марката е съвсем млада - създадена е през 2006-а от шайка верни приятелки, които забиват носове в книгите на своите баби. Днес, пет години по-късно, рецептите са вече разработени и красиво опаковани. А рекламни лица са същите тези дами, поели назад към природата. Но, внимание моля, макар и в преобладаващо женска компания, поне пет от продуктите стават и за мъже.

madara_f_girls_rgb_h300_768_01

Името на бранда няма нищо общо с мадарския конник и градчето до Шумен - просто латвийците така наричат еньовчето. И явно сериозно го уважават, щом го виждаме и върху логото, и в състава на доста от сериите с кремове и лосиони за лице или тяло, в шампоаните, балсамите и душгеловете, в гланца за устни и бебешката козметика. Плодовете, растенията и билките в тях се произвеждат във ферми с биосертификат, нищо от каталога не е тествано върху животни, а опаковките се правят от рециклирана хартия.

image4a9e32fc05d6d_440

В момента ще открием Madara общо взето навсякъде в Европа и САЩ, но също в Тайван и Сингапур. Не си представяй вериги от огромни магазини обаче. Идеята тук е съвсем друга - да се усетиш сред свои, да си част от щастливо семейство.

image4bf3eca1b9b46_440

У нас брандът се появи преди месец-месец и нещо - първо в Зоя, а после и в Биомаг. Вече би трябвало да са в Pretty Shop, Be Fit и аптеки Медея, но не сме проверявали.

И замалко да забравим - най-искрени комплименти за сайта на марката - с лек и красиви дизайн, подреден, функционален, полезен.

Чувства се разкъсана между икономиката, рисуването и танците, а иначе е четвърти курс Международни икономически отношения