Странно действие на магнитните бури през ОКТОМВРИ 2023! Вижте всичко по дати!

icon
Sofialive.bg
Източник: S. Dagnello, NRAO/AUI/NSF

Магнитните бури са естествени явления в атмосферата и околното пространство, които могат да имат влияние върху нашето здраве и поведение. Тези бури са предизвикани от слънчеви изригвания и могат да доведат до различни физически и емоционални симптоми. Важно е да бъдем информирани за предстоящите магнитни бури, за да се подготвим и се справим по-добре с техните въздействия.

Ето информация за точните дати на магнитните бури през октомври 2023 г.

  • 2-ри октомври: Първият ден на месеца насрочва леки магнитни бури. Съсредоточете се върху вътрешния си мир и медитирайте.
  • 8-ми октомври: Умерени магнитни бури могат да доведат до нерви напрежение. Опитайте се да останете спокойни и да избягвате конфликти.
  • 12-ти октомври: Силни магнитни бури могат да влошат качеството на съня ви.
  • 16-ти октомври: Събитията през този ден вероятно ще бъдат повлияни от магнитни бури. Бъдете готови за неочаквани промени и се адаптирайте бързо.
  • 19-ти октомври: Леки магнитни бури през този ден. Време е да се погрижите за своето физическо здраве.
  • 23-ти октомври: Умерени магнитни бури могат да засегнат емоционалното ви състояние. Пазете се от стрес и стремете се към психична устойчивост.
  • 29-ти октомври: Магнитните бури на последния ден на месеца могат да донесат агресия и напрежение. Останете спокойни и вземете време за себе си.

Още: Това е най-добрият град за живеене в света

 

Тези дати са приблизителни и магнитните бури не винаги се проявяват в еднаква степен. Въпреки това, знанието за тях може да помогне да се подготвим и справим с евентуалните влияния върху нашето здраве и благополучие.

Японска техника за пречистване на дома от негативното

Това са най-често срещаните манипулации: Пазете се!

Появи се Ягодова луна - ето какво означава