СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Ето какво ще ви се случи днес - 08.05

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Днес само от вас и вашите мисли зависи дали ще ви се случат хубави или лоши неща. Контролирайте мислите и чувствата си.

Телец

Днес не се доказвайте на хора, които няма да ви оценят. Не си хабете приказките, а говорете само ако наистина имате какво и на кого да кажете.

Близнаци

Днес ще има много изкушения, които ще се опитат да ви отклонят от целта, но от вас зависи дали ще им се поддадете или ще устоите.

Рак


Днес бъдете внимателни с думи и действия към най-близките си хора, защото рискувате да ги обидите.

Лъв

Днес не разчитайте на късмет и щастливо число. Всичко, което искате да имате, ще трябва да го извоювате. Подгответе се за трудни опоненти.

Дева

Днес се отдайте на почивка, добри емоции и приятна компания. Всяко едно натоварване ще повлияе негативно на психическото ви състояние.

Везни 

Днес не се поддавайте на ласкателствата на хора, които до момента не са се държали мило с вас. Ще поискат нещо в замяна.

Скорпион

Човек, който много ви е разочаровал, ще поиска прошка. Дайте му я. Не сте вие човекът, който трябва да го съди.

Стрелец

Ще се наложи да направите добро първо впечатление. Въоръжете се с добри обноски, усмивка и информираност.

Козирог

Отделете днешния ден в това да преосмислите целите и ценностите си. Ако видите поне малка вероятност да се случи, не се отказвайте от целта. 

Водолей

Имате прекалено много ангажименти. Не приемайте нови покани за срещи и отказвайте нови задачи. Иначе няма да се справите с нищо.

Риби

Днес е важно да не пренебрегвате външния си вид, защото той ще бъде основното нещо, което ще спечели доверието на новите хора в обкръжението ви.