СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Какво ви очаква днес? (29.04)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Днес не се товарете с чужби проблеми. Имате си достатъчно свои. Отделете деня в това да помислите как да се спасите от тях.

Телец

Днес не бягайте от обсъждането на важни въпроси. Когато бягате от тях, те няма да се решат сами. Отделете им достатъчно време и внимание.

Близнаци

Днес се опитайте да не бъдете повлияни от негативната енергия на хора, които искат да ви спънат по пътя към успеха.

Рак

Денят е изпълнен с предизвикателства и волята и търпението ви ще бъдат подложени на изпитание. Постарайте се да бъдете на ниво.

Лъв

В днешния ден рискът от измами е висок. Обострете вниманието си и не позволявайте да станете жертва на манипулации.

Дева

Днес се занимавайте с рутинни задачи. Не приемайте трудни предизвикателства, с които се съмнявате дали ще се справите. Концентрацията и доверието няма да бъдат на ваша страна днес.

Везни


Днес няма да имате много време за мислене. Доверете се на чувствата и интуицията си. Те няма да ви подведат.

Скорпион

Днес не хабете усилия в това да доказвате, че вашата гледна точка е правилната. Концентрирайте се само и единствено върху себе си.

Стрелец

Днес откажете излизането на шумни места. Имате нужда от спокойствие и уединение, които ще ви дадат сили за утрешния ден.

Козирог

Днес дори не си помисляйте да се натъжавате за неща, които нямате. Точно обратното - погледнете колко много неща имате, които другите искат, но нямат.

Водолей

Днес не възроптавайте срещу правила, които не одобрявате. Няма да бъдете чути и разбрани. Просто ги спазвайте.

Риби

Днес е нужен перфекционизъм, който никак не ви е чужд. Всяко ваше действие ще се гледа под лупа, а постните и направените през пръсти неща ще се гледат с много лошо око.