СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Какво ви предстои днес? (04.05)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Този понеделник не се пренатоварвайте. Разпределете разумно задълженията си, така че да не почувствате умора.

Телец

Днес всичко ще ви върви по ноти. Ако разпределите правилно усилията си, целта ще бъде изпълнена скоро.

Близнаци

Днес просто бъдете искрени и правете това, което сърцето ви казва. Не се правете на друг човек.

Рак


Някой ще ви предложи помощ, но ще се наложи да го откажете. Вие ще се справите далеч по-добре, ако се концентрирате.

Лъв

Не си и помисляйте да завидите на някого днес или да поискате нещо чуждо. Самите вие притежавате много повече от повечето хора при това не какво да е.

Дева

Днес не давайте нетърсен съвет или мнение. Може да се опитат да ви въвлекат в игра, от която ще ви е трудно да излезете чисти.

Везни

Бъдете сигурни, че и колегите ви искат нещата да се получат. Ако имате разногласия седнете и обсъдете гледните точки, за да не се получават конфликти.

Скорпион

Бързите и добри резултати ще дойдат, когато започнете да вярвате повече в себе си. Увереността ви ще е половината от успеха ви.

Стрелец

През този ден помислете добре как да подредите бъдещето си. Поставете си реалистични цели и планове и не се надценявайте.

Козирог

Днес помислете всяко едно нещо поне три пъти преди да го направите. Сега няма да е разумно да губите време в провали и опити.

Водолей

Днес ще научите нещо полезно за себе си. Промяната ще Ви се отрази добре. Помислете хубаво какво искате да промените и действайте.

Риби 

Днес ще бъде от трудните дни, изпълнени с много труд и усилия, както и разочарования. Все пак и той ще премине - няма как.