Това са топ 5 най-нетърпеливи зодии - виж дали си един от тях

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Риби 

Обикновено предпочита да делегира работата и ангажиментите си. Пада си леко мързелив, но когато се наложи, действа и то прибързано. Трудно се справя, когато се наложи да се заеме с нещо, което не желае. Влияе се от чуждото мнение и това често му изиграва лоша шега. Често изпитва вътрешно страдание, което прераства в депресия заради това.

Близнаци

Наслаждават се на лесния и хубав живот и когато има работа, която да се свърши, искат това да стане възможно най-бързо. Държат да се справят сами, но си дават малко време за това. Не мислят дълго време по даден въпрос и това не ги води до правилното решение. Ако попаднат в по-сложна ситуация, също се оправят с временни решения, които се оказват неефективни. Не се притесняват и да сгрешат, разчитат, че така е трябвало да стане или просто че нещата ще се оправят сами. Те не проявяват търпение, но към тях е добре да проявите такова.

Козирог

Винаги много работи, все е зает с ангажименти и това го кара да бъде нетърпелив. Умен и интелигентен е, но допуска грешки, свързани с първични решение поради притискане от времето. Забравя да обмисли нещата докрай и това води до грешна представа. Често остава неразбран от хората. Опитва се да бъде интересен за околните, но това често има обратен ефект.

Овен


Много бърза и много греши. Първичен е, взима спонтанни решения. Знае, че не може да върне времето, но това не го спира да прави същата грешка. Не търпи критика и чуждо мнение, което се различава от неговото. Хубавото е, че е силен и продължава наред въпреки грешките, които допуска заради прибързаността си.

Стрелец

Много умен и креативен, често обаче има абсурдни идеи, които не може да осъществи дали заради нетърпеливостта си, или заради друго. Понякога се подлъгва по емоциите си, които замъгляват разума. Свободолюбив е, обича безгрижието, но не може само да се забавлява, трябва и работа. Много често се чувства притиснат от някакъв външен фактор, който го кара да вземе бързо решение и то се оказва грешно. Не признава грешката си пред никого, дори пред себе си. Опитва да се поправи, но това става трудно, ако не прояви нужното търпение за целта.