Време е за елегантност

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

В последно време все по-често сме свидетели на тенденцията да неглижираме елегантното облекло, придържайки се към небрежните или спортни ежедневни облекла. Повечето хора следват еднообразието, а единствено по-смелите мъже подчертават своята индивидуалност и характер с креативен и различен избор. Спортно-елегантните панталони като джинсите, „чино“ панталоните, както и свободните анцузи стават все по-предпочитани. Разбира се, в това няма нищо лошо, но в някои случаи няма как да заместите елегантните класически мъжки панталони. Среща в офиса, изискана вечеря, коктейл… това са моментите, които определено заслужават нужното внимание. Освен това много мъже не познават богатото разнообразие, което предоставят класическите панталони. Опциите за съчетание с тази модна находка са безброй – в комбинация с риза, тениска, блуза, пуловер, спортно сако, а дори и елегантно сако. Трудно ще откриете друг модел, който да допринесе за разнообразието при изграждането на визията ви по сходен начин.

Множеството експерименти с подгъва на панталона, които може да предприемете, също биха придали изцяло нов поглед на стайлинга, подправен с вашия личен почерк. Късият подгъв до нивото над глезена е актуален поглед на летните тенденции, който ще подправи дори най-семплите облекла с голяма доза креативност. По този начин ще постигнете различен стайлинг, подходящ както за офиса и корпоративната среда, така и за вечерна среща. С помощта на модния бранд за мъжка мода LAZARINI сме събрали няколко предложения, които ще ви представят класическите мъжки панталони в нова светлина.

Ако търсите елегантен класически мъжки панталон за офиса, на който всеки от колегите ви ще завиди, изберете неутрален цвят, семпъл дизайн без излишни декорации, но представен чрез съвременен и модерен почерк. Заложете на изработка от естествена вълна – материя, която изолира тялото от външните условия на средата, впечатлява с изключителна мекота, а освен това много трудно образува неприятни гънки, което допринася за лесната поддръжка на материята. Всички тези предимства се допълват от еластичността и уникалния блясък, който ще забележите при плата от естествена вълна, когато е фино-пресован.

Раираните модели съчетават в дизайна си всички отличителни белези, които са необходими, за да блеснете на модната сцена, а освен това липсата на излишна орнаментика превръща модела в достатъчно адаптивен, за да пасне отлично към всеки гардероб. Моделът е изработен от качествен естествен памук, който се явява и уникалният му сертификат за качество и елегантност. Райето придава допълнителна формалност към модела. Внимавайте при отделните съчетания, тъй като райето е по-специфично и е най-добре да се комбинира с изчистени дизайни. Избягвайте допълнително райе или каре, за да не стане комбинацията прекалено натрапчива.

Няма как да преминем напред без да включим в специалните ни предложения още едно класическо допълнение, което се е утвърдило през годините. Класическото едро каре е дизайн, овековечен през годините в стайлинга на много мъже. При него отново важи същото правило на съчетание, както при райето. Избягвайте прекалено натрапчивите комбинации и наблегнете на семпли и изчистени дизайни. Моделът, представен от LAZARINI е изработен от естествена вълна и е подходящ за зимния сезон. 


Тези три предложения несъмнено ще внесат допълнителна елегантност към всеки “outfit”. И в крайна сметка… в какво се изразява елегантността? Може би, отговорът на този въпрос се крие в добрите маниери, а може би се крие във вниманието към най-малкия детайл. При всички случаи ще пристъпите крачка по-близо към отговора, ако изградите свой собствен стил, който ще ви помогне да изразите себе си и направите ярко послание чрез визията и индивидуалността си.

Моделите, които ви представихме днес, са се утвърдили като класика в света на модата през годините, но освен това притежават индивидуален съвременен почерк, който не се среща често в днешни дни. Разгледайте колекцията от елегантни мъжки панталони или други модни находки на LAZARINI онлайн и открийте най-подходящия избор за вас.