Абсурдизмите в българската мода, които е време да забравим

Абсурдизмите в българската мода, които е време да забравим

Виждаме ги всеки ден, но това не ни пречи да ги мразим

Лятото се разтича по-здраво от часовниците на Салвадор Дали, а биологичният ми часовник реши да задейства механизма на биологичния ми гардероб, който се обновява с всеки ден. Е, не всеки има щастието да знае точно кои неща да премахне от гардероба си (ако изобщо все още ги има) и именно заради това днес реших да направя една крайно искрена класация на нещата, на които просто им е време да спрат да съществуват.

Летните ботуши

p_2459_1_1200

Умолявам всеки, който има поне един чифт такива, незабавно да се отърве от тях. Наистина вярвам, че това творение на нечий гениален модно-ориентиран мозък е прокълнато и със себе си носи много повече негативизъм, отколкото комфрот, прохлада на потни крака и изтънчена визия. Махнете тези ботуши и животът ви ще се обърне на 180 градуса.

Кецовете-платформи

istock154315336_1024

Ако Доналд Тръмп беше дошъл под формата на обувка, то тази обувка определено щеше да е кец-платформа. Тези обувки са такова извращение на съвременния стил, но така апетитно прилягат на по-простата част от населението, че ако и тази обувка се беше кандидатирала за президент, определено щеше да спечели. Разкарай кецът-платформа от шкафа в коридора, и животът ти ще се промени магически.

 

Целия текст прочетете тук.

Още от категорията

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

Къде се правят най-скъпите чанти на света

С внимание към детайла, от Убрике

Анди

Мечтае за вътрешна хармония и се е запътил към един по-щастлив етап от живота си

От общината