Пъстри плетива

icon
Sofialive.bg

В умовете ни се рее абзацът от "Стихии" на Елисавета Багряна:

Как ще спреш ти мене - волната, скитницата, непокорната -
родната сестра на вятъра, на водата и на виното,
за която е примамица непостижното, просторното,
дето все сънува пътища - недостигнати, неминати, -
мене как ще спреш?

А защо точно този стих ни се върти в главите? Ами защото попаднахме на нов български бранд - Wanderlust Bags, а в превод "wanderlust" си означава буквално страст към пътешествия и скитане.

Wanderlust image

Веселина - главната заподозряна и основен творец, ни поразказа страстно за идеите и концепцията си, които се крият зад чудните й произведения. Не твори без вдъхновение, защото вярва, че по този начин вдъхва живот на приказните си чанти и им предава "правилната енергия, дух и индивидуалност". Досега не е имало две еднакви чанти. Всяка си е уникат, защото Веси влива част от пъстроцветната си душа в тези творения. И това си личи.

Wanderlust image

Самите чанти са ръчно изплетени от памучни нишки, като здравината зависи от вида и дебелината на материала. Започват с изработването на симпатични клъч чантички, а към тях прибавят и колиета и гривни за финес. А вече можеш да се сдобиеш и с чанта с дълга дръжка, като опциите ти са две - метална презрамка или такава от естествена кожа.


Wanderlust image

Веси ни пошушва, че крои смели планове за разработването на бранда си и искрено се надява любовта й към живота и свободата да достигне до другите чрез бонбонените й чанти. А ако си имаш такава красота, щракни й някоя лятна снимка и сложи специалния хаштаг #mywanderlustbag.

Текст Мина Иванова / Фотография Архив Wanderlust Bags

Можеш да разгледаш и да си поръчаш
Wanderlust Bags на официалната им фейсбук страница

Кефи се на Normcore стила и някой ден ще бъде свежо елегантно бабе