Бар на колела

icon
Sofialive.bg

Преди известно време Absolut стартираха готиния проект You Transform Today. На сайта му можеше да се гласува за тарикатска интервенция в градска среда. На първия кръг Destructive Creation отвяха конкуренцията, а на втория, от общо трите им предложения, беше избран проектът за трансформация на стар автобус Икарус във функциониращ мобилен бар. Сега продължаваме да гласуваме по стъпки.

destruct_1024

Днес още можеш да дадеш вота си за стила облекло, който ще носят деструктивните творци по време на работа. Искаш ли да ги видиш в костюми от космическата епоха? Или в смокинг? А защо не и във фетиш одежди от латекс и кожа? Ти решаваш.

До края на тази седмица избираш дали акцията да се стриймва на живо в сайта, да се снима с дронове или да се преразкаже от избрани гости, които присъстват на живо. В дните от 19 декември до Коледа пък ще се решава по кое време Destructive Creation да изпълнят мисията си с автобуса: на връщане от парти, по залез или в полунощ.

view_1024

Финалният резултат ще видим в края на януари, а дотогава всяко решение зависи от теб. За участието си можеш да онесеш дизайнерски награди от Absolut. Не звучи зле, какво ще кажеш?