Smallman и Иван Шопов

icon
Sofialive.bg

Преди месец тандемът smallman & Иван Шопов за пръв път представиха съвместната си музика на живо, в компанията на прекрасните Avigeya. Концертът-промоция на общия им албум Inner Oceans предизвика малък фурор и беше напълно разпродаден цели 10 дни преди датата. Е, логично и съвсем коледно, те се връщат за втори лайв-удар - отново в клуб Terminal 1.smallman ivan shopov image

След възторжения отзив от първия концерт, сега smallman и Иван Шопов са още по-сработени и с опита и самочувствието на няколко концерта заедно - в София, Пловдив, Клуж, Букурещ и Берлин. А последният им общ концерт тази година ще затвори кръга ударно, със самочувствие и силно присъствие. Затова и не искаш да го изпуснеш.

smallman ivan shopov image

Познанството на smallman с Иван Шопов не е от вчера, а идеята да работят заедно по музика е орбитирала около тях от известно време. И това лято, музикантите най-сетне напаснаха графиците си така, че да се качат заедно в село Манастир, където се роди и третият албум на smallman Envision. Само че работата по песента протекла толкова естествено и вдъхновено, че след една седмица там вече имали материал за цял EP. Как звучат съвместните им парчета вече ти казахме, а на живо е истинска магия.

smallman в момента откриват нови хоризонти пред себе си. Групата се разписа на румънския Rockstadt Extreme Fest, на холандския Prog Power, бяха специален гост на американската дуум сензация Subrosa в Лондон, свириха няколко пъти в Румъния, както и в Берлин, а следващата година се очертава също така интензивна за бандата.

ivan shopov image

На концерта в София специален гост на smallman и Иван Шопов ще бъде дамската вокална формация Avigeya. Билетите са на цена 15 лева предварително от Eventim и 18 в деня на шоуто.