Спечелете билети за най-новото шоу на Вариететния театър в София ТУК

icon
Sofialive.bg
Източник: Вариетен театър

“Изпитах носталгия към време, в което не съм бил роден…"

Това каза 17 годишен младеж след представлението "Соц Кабаре" във Вариететен Театър.

"Соц Кабаре" е най-новото шоу на театъра, в което се разказва за загубила се във времето актриса. Тя идва от Вариетето на Парк Хотел Москва през 1987 година. Рени пътува във времето и се среща с различни хора от различни места: Лотрек в Мулен Руж; Джоел Грей от “Кабаре” в Берлин; мутра от Магурата; предприемачи по морето; чавдарче в Пионерския дворец; Разпутин; Зайчето с Карираните уши и други култови, позабравени или настоящи образи на Историята, Прехода и Вечността…

Неочаквано пъстро, смешно и остроумно представление, каквото не можете да видите другаде освен във Вариететен театър. Той се намира на съвсем подходящо място - бившия сервиз "Москвич" на Искърско Шосе №13.


Тази нова и луксозна зала е на 5 минути с кола от Арена Армеец и има собствен паркинг, което спестява кошмара на спирането около “централните” театри на Раковска. Удобно е и с метро или трамвай. Едно пътуване, което си заслужава, защото освен в пространството, връща и във времето и в крайна сметка към нещо в нас, което сме забравили.

Разтърсващо и дълбоко преживяване, особено за хората родени преди 1980 година. Някои казват, че това е друга порода хора, от друго време… може и да са прави. Така или иначе, доброто шоу, което смайва с акробатика, стил, танци и съвременни похвати е невероятно преживяване за всички видове публика.

Или както се казва в изконното българско възклицание - “УАУ!”

Ето как може да спечелите билет за представлението "Соц Кабаре" ТУК!