Проба-проба

icon
Sofialive.bg

Ако някой от тук присъстващите има нужда от убеждаване, че танците са един от най- чудесните, гъвкави и несравнимо грациозни начини да изхвърлиш всичко ненужно от себе си, молим да си вдигне ръката. Така, не виждаме нито една, за което благодарим, и продължаваме напред. Тази събота (18 януари) всички уроци в Derida Dance Center са за сметка на заведението, инструкторите канят на тест драйв, а дисциплините, които може да изпробваш, са десетина. И, както несъобразително се издадохме по-горе, не са само танци.

За да влезеш в залата, ще трябва да си отделиш няколко секунди за предварителна регистрация и няма да скрием, че е по-добре сега, отколкото после, защото местата за суинг и съвременен танц например леко са попривършили. Ориенталските танци и зумбата все още може да хванеш на косъм, но пък шансовете да усвоиш някои движения като от видеоклип на Beyoncé, Lady Gaga или когото друг предпочиташ, изглеждат доста добри. Същото важи за ирландските танци, класическия балет, пилатеса и какво още - ето ти направо графика.

Възможно е впоследствие да се окаже, че, участвайки в Деня на отворените врати, си спечелил и два билета за ARTeFACT - от 20:00 същата вечер, на същото място. Не се изненадвай и не пропускай. Ако някой заслужава по-силни аплодисменти за цялостен принос към българския съвременен танц от Derida Dance, ние просто не се сещаме кой може да е.

Derida Dance Center е на бул. „Сливница" 245

Текст Елена Друмева / Фотография Derida Dance Center

Един от най-добрите клубове, особено за електронна музика