3 френски романтични комедии

icon
Sofialive.bg

Последен шанс/La chance de ma vie

Жюлиен Моние има огромно желание да открие своята половинка в живота, но и голямото нещастие да не задържа жена до себе си за повече от две седмици. Този факт го прави нещастен, пречи на кариерното му развитие и го забърква в неприятности. Джоана Сорини е поредното момиче, с което се запознава, но дали ще се превърне в единствената?

Щастието никога не идва само/Un bonheur n'arrive jamais seul

По френски изтънчен и приятен, без да е прекалено натрапчив. Нито главният герой е невъзможно красив и сексапилен, нито главната героиня е супер жена. Те са хора като всички нас, със своите несъвършенства, страхове, силни и слаби моменти. Самият сюжет е задоволително романтичен и драматичен, наситен с невероятно смешни моменти и много хубава авторска музика, от която ти става така приятно. Чуден филм, който си заслужава.

Любов и турболенция/Amour & turbulences


Едно рутинно пътуване от Ню Йорк до Париж ще се превърне в съдбовно за Антоан и Жюли, които са се разделили преди много години, но явно не са се забравили. Поставени от съдбата на две съседни места в самолета, дали ще успеят да изгладят грешките от миналото. Много фин хумор и истинско забавление.

 

Куба ти праща много поздрави.