5 признака, че партньорът ти е влюбен в теб

icon
Sofialive.bg

Всяка, ама всяка жена, която отскоро е във връзка е измъчвана от един-единствен въпрос: той влюбен ли е в мен? Обича ли ме наистина? Тук даваме така жадувания от дамите отговор.

Та, какво правят мъжете, когато наистина са влюбени?

Не обичам клишетата, които поставят всички жени под един, а мъжете по друг похлупак. Или пък представят всички представители на една зодия, като стадо, което реагира по един и същи начин. Всеки човек носи различен характер и е трудно да дадеш определение за това кога наистина е влюбен той. Но момичета, гарантирано, това са нещата, които всеки мъж прави само, когато е влюбен. Момчета, извинявайте, че ще издам!

Всички знаем, че един истински мъж никога не би преминал границите на доброто възпитание и винаги търси вниманието на жената, която обича, колкото и клиширано да звучи това. Извън клишето обаче, ето и малките издайници, че това между вас наистина е любов.

Споделя всичко
Имам предвид share-ва. „Миличко, искаш ли от моя сладолед?“ „Ангелче, искаш ли да опиташ от моята салата?“ Ей такива неща. 100 про, че не бих дал на някого да ми рови в чинията, ако не съм лудо влюбен. Иначе за споделянето на мисли и случки – и това разбира се, но то някак може да се случи във всякаква среда и не изисква непременно да сме влюбени.

Свободното му време е само за вас
Когато си сънгъл си мислиш, че нищо не може да те отдели от любимия сериал или вечер с Шампионската лига, докато в живота ти не дойде истинската любов. Тогава цялото ти свободно време е само за нея. Само за вас двамата. И не защото искаш да и угодиш, а защото всичко е по-сладко, когато го правите заедно.

Така че момичета, ако знаете, че той много иска да гледа мача довечера и няма да ви го натрапи, само защото ви обича – предложете да го изгледате заедно. И не си ровете през цялото време в телефона.

Оставате прегърнати след секс
Нека си признаем – доста често мъжете излизат с някое момиче само заради секса. Тя обаче не може да разпознае знаците на нездравия интерес и е на вълна задълбочени взаимоотношения. Как да разберете, че той се интересува от вас? Когато след секс не се отдръпва, свършил мръсната си работа, а проължи да ви прегръща. Запоменете - никой не би ви прегръщал след любовна гимнастика, ако не ви обича.
 
Винаги сте най-красивата

За влюбения във вас мъж, вие сте единствената и най-красивата. Нито сте дебела, нито слаба, нито просто „добре си“, а красива си. Разбра се не става въпрос за откровенна лъжа в името на доброто разбирателство. Просто той наистина ви харесва.

Бори се за вашата любов
Съвместното съжителство е най-трудното изпитание за любовта. Когато нещата не вървят истинският мъж винаги признава това и не хуква през глава да се спасява от потъващия кораб. Той се бори със всички възможни средства да поправи счупеното и да заздрави връзката, защото наистина ви обича и не може да си представи живота без вас.   


А тук можеш да видиш коя е гилдията на мрънкалниците и защо не я харесваме

С внимание към детайла, от Убрике