Хуан Гарсия-Ерерос (Juan Garcia-Herreros) започва творческия си път съвсем навреме - още на девет хваща флейтата и прави първите си стъпки в света на музиката. Тази любов обаче била преходна - до момента, когато в гимназиалните години среща електрическата китара. Ще ни се да стиснем ръката на онзи учител, който е окуражил Хуан да учи акустичен бас, за да се включи в симфоничната училищна група. Младежът не само демонстрирал умения, но станал толкова добър, че едва на 17 успява да се вреди в състава на Симфонията на Тампа Бей. Няма да ти споменаваме колко музикални специалности е завършил, нито колко стипендии и награди е спечелил и колко концерта е изнесъл. Така де, времето ни е малко, а талантът му - твърде голям. Важното е само, че ще го слушаме на живо на 16 ноември (събота) в Sofia Live Club.
Исках да стана халф,
който играе за Барселона.
Но взех, че
станах музикант, пристрастен към шопската салата.
Заобиколен съм от
хора, всеки от които е отражение на пътешествието на другите през
вселената.
Добрият екип е важен,
защото осъзнавам, че заедно сме по-силни.
У дома ме смятат
за пазител.
А моите приятели ме
виждат като лечител.
Но дълбоко в себе си
аз всъщност съм сова.
Никога не работя без търпение.
И винаги съм сигурен в себе си.
Невъзможно ми е да
мисля, когато мислите ми са невъзможни.

Проблемът ми е, че съм сова, заключена в човешко тяло.
Идеите ми идват,
когато постигна пълна тишина.
Грешките са благодат.
Работата е като земното
притегляне.
От моята партньорка научих, че съвършенството не търпи развитие.
Съревновавам се с никого.
Това е безсмислено. По-добре да опозная човека.
Скачам в дълбокото,
когато музиката е изпепеляваща.
Успехът е мелодия.
Това което обичам
най-много е да знам, че има толкова много неща за обичане.
Забелязъл съм, че крайният
ти предел е и твоята сила.
Никога не знам кога знанието
свършва и започва просветлението.
Току-що узнах, че НАСА
са открили някаква счупена статуя на Марс.
Ще ми се да бях
изобретил сладоледа.
Не се разкайвам за нищо.
Превод Насо Русков
Още от Нещо ново:
- Ароматни вдъхновения: 3 любими магазина за специално кафе
- Естествено пенливите вина на Edoardo Miroglio – истинско вълшебство
- Cafemag – гурме кафе с характер
- DiVino.Taste 2025: Откритията в българското вино нямат край
- Живот и изкуство: 5 любими произведения на... Мак Маринов
- 20 бързи въпроса към... Димитър Живков
- Винена дегустация сред лозята в Libera Estate
- Романтични вълнения: 4 ресторанта за перфектна среща
- Мечтана почивка в 5 стъпки: The Five Elements Hotel
- Магията на мастилото: 3 студиа за татуировки и пиърсинг
Коментари