И Слави напусна ИТН, оплака се от натиск от страна на Тошко

icon
Sofialive.bg
Източник: Екип на Слави Трифонов

След Ива Митева, Любомир Каримански и други експерти “Има такъв народ” напусна и самият Слави Трифонов, научи нашият кореспондент по партийните отлюспвания. 

“Изпълних ангажимента си. Няма нужда от лидери и вождове” - заявил от мрачните дълбини на студиото Трифонов, миксирайки изречения от мотивите за напускане на Митева и Каримански. След като направил обзор на политическата си кариера, прекъсван спорадично от емоционални отклонения като “Македония-я-я” и “България-я-я”, шоуменът признал, че е имало натиск от страна на Тошко Йорданов.

Сценаристът постоянно искал да идва в дома му, да го интервюира на дивана и да хапва каквото намери в хладилника, стъпвайки с обувки върху стол.

Слави признал, че е на кръстопът и се чуди накъде да поеме. Дали да обиколи всички занемарени паметници в България и да се снима като Рут Колева, или да заживее като прокурорски син на някой балкон, отдавайки се на разгул пред камерите на любопитните медии.

“Благодаря ви! За мен беше чест” - завършил изказването си шоуменът, без да става ясно дали това е във връзка с политическата му кариера или го казва просто защото е свикнал така да завършва предаванията си.

Скоро след изявлението му на сайта на ИТН се появи материал, озаглавен “Слави Трифонов: Тошко ми оказваше натиск”, но 7-8 минути по-късно заглавието бе променено на “Слави Трифонов: Имаше опити за натиск”.

Очаква се в скоро време Тошко Йорданов да стане почетен и всякакъв друг вид председател на партията.


 

Автор: Дон Базилио