Ти си ми дом и домът ми е в теб

icon
Sofialive.bg

Поглеждаш някого и си припомняш първия път, в който сте се видели. Не си вярвал никога докъде ще стигнат отношенията ви, а ето те днес - този човек се е настанил удобно в сърцето ти, а душата ти ликува всеки път, като го види. И после ми кажете, че не съществува магия!

Дали ще любов, или приятелство, дали семейство, или просто познат - някой хора озаряват света ни както никой друг! Те са не просто хора, а олицетворение на слънчев ден през февруари, на освежаващи капки дъжд през лятото.

Идва интересният момент обаче, в който останалите ни познати не могат да видят у тях това, което ние сме им представили. Защо така се получава? Защото както сме различни хората, така и това, което виждаме, е напълно субективно. Колкото и да обясняваме за изумителни качества и какво ли не, което сме видели у някого, отсрещният не би забелязал същото. И то не защото е безчувствен темерут, а защото си има свой вкус и свои любими - в тях пък ние не бихме могли да видим каквото той.

Но честно казано, какво си мислят другите нас не ни вълнува грам. Защо? Защото при този вид чувство към някого сме заслепени до безумие!

Любовта е сляпа - ФАКТ. Но това усещане към някого дори когато не е от любов, ни кара да си сложим розовите очила, без да се замисляме изобщо. Ама грам! На този човек- нашият "специален"- всичко ще му е простено. Закъснение, пропуснат поздрав за празник, забавил се отговор... всичко!

Ще си кажете - лошо тогава... но лошо ли е всъщност? Не бих се съгласила. Първо, защото ако видиш толкова светлина у някого, то ти я носиш със сигурност и у себе си, което топли всяка твоя клетка! И второ - щом сме избрали този човек, то не е без причина, видели сме нещо, предизвикало у нас подобни чувства!

Посланието е наистина, ама наистина да обичате смело! Такива хора са веднъж в живота и нито хубавите, нито по-неприятните моменти с тях са за изпускане!


Тази статия не е за балонената любов и розови панделки за месеца, обявен като този на любовта. Тя е за огъня в един, намерил се с този на отсрещния!

 

Знаеш ли че, социалният статус е неопределящ.

Най-много й отива да се смее, когато трябва да е сериозна и смята, че oще една средноформатна камера никога не е излишна