6 най-важни песни в живота на актьора Жори Руменов

icon
Sofialive.bg
Източник: Жори Руменов

Всеки от нас изгражда и променя своя собствен плейлист спрямо периода от живота си и настроението. Но със сигурност има няколко песни, които са най-важните за нас и са ни спасявали в трудни моменти или радвали в най-щастливите. В рубриката "#Плейлистът на..." днес за любимите парчета и защо са ценни за него говори актьорът Жори Руменов, който стана известен с участието си в сериала "София ден и нощ". Ето какво ни сподели той:

1. NF- Remember this

Това е най-любимата ми песен. Няма изречение от текста, което да не приемам присърце. Често, когато имам нужда от мотивираща енергия си я пускам и никога не омръзва. Сигурен съм, че всеки може да намери част от себе си в текста.

 

2. Skillet - Hero


Тази песен винаги ме зарежда заради избухващият си ритъм. Винаги ме връща години назад, към едно безгрижно лято в тийн годините. Обичам групата и дълбоко съжалявам, че не успях да отида на концерта им в България. Рано или късно всеки намира себе си в дупка и мисля, че тази песен е точно за такъв момент.

 

3. F.O. & Peeva – Личната

Тази песен ме връща към една незабравима година и до днес не ми е омръзнала. Винаги когато я слушам се сещам за един определен човек. Текстът е един от най-романтичните за мен а това, че двамата са двойка още повече ми харесва.

 

4. NF – Let you down

Тази песен свръзвам с по-младото ми аз. Емоционална и тежка е, а тематиката и ми е добре позната. Намирам себе си в нея.

 

5. Галена – Хавана Тропикана

Тази песен винаги ме връща към онези безгрижни лета, с безкрайни купони и нови запознанства. С радост бих се върнал без да чакам втора покана. Не бих казал, че е любимото ми поп-фолк парче, но определено е едно от тези, които носят най-много и хубави спомени.

 

6. Bon Jovi – It’s my life

11 години обожавам тази песен. Винаги съм се усмихвал, когато я чуя. Помня, че имах период, в който я слушах всеки ден в продължение на около два месеца. Най-скорошният ми спомен с това парче е от снимките ми над един филм, тогава на терен избухвахме с екипа на нея.