Астрологичен наръчник - какво ви е подготвил днешния ден, 15 август, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще бъде успешен ден на работното място. Качествата ви ще изпъкнат и на хоризонта ще излязат нови възможности за развитие. Огледайте ги внимателно.

Телец

Днес ще изчезнат много ваши притеснения, както финансови, така и професионални и семейни. Доходите ви ще се увеличат в следствие на усилената работа.

Близнаци

Днес е възможно да се провалите в нещо, но не това е най-важното. Помнете, че след всяко зло идва добро. Важното е да си вземем поука от всяка ситуация.

Рак


През този ден се придържайте към разума. Не се подавайте на манипулации от страна на човек, който просто иска да угоди на егото си. 

Лъв

Днес няма да ви е лесно да сте честни с другите. Опитайте се да бъдете максимално дипломатични, тъй като ще се наложи да сте искрени.

Дева

През днешния ден ще имате своите препятствия за преодоляване. Помислете дали не може да приготвите някои от задачите си предварително, за да се облекчите.

Везни

Днес не е подходящ ден за бизнес разговори и големи сделки, тъй като ще изпитате известни притеснения и трудности в комуникацията си с другите.

Скорпион

Днес се убедете, че не е толкова трудно, а дори е и приятно да започнете деня с гимнастика и по-динамична музика. Не забравяйте за закуската.

Стрелец

Днес най-важната и най-необходимата черта ще бъде точността ви. Направете всичко възможно да се съсредоточите, както и да не закъснявате за срещи.

Козирог

Днес не бъдете прекалено щедри. Някой ще се опита да злоупотреби с търпението и добрината ви. Не го позволявайте. 

Водолей

Днес се заредете с търпение, защото ще се появят хора, които умишлено ще правят опити да ви вкарат в интриги и скандали. Не заемайте ничия страна, за да не излезете вие виновните.

Риби 

Днес ще имате завидно вдъхновение. Денят няма да ви стигне за всички задачи - запишете оставащите, за да не ги забравите.