90-дневен слот маратон в мобилната апликация на Efbet

icon
Sofialive.bg
Източник: efbet.com

Второто издание на “Слот маратон” е в разгара си! След успешно проведения първи турнир, в който победителят грабна 100,000 лева, настъпи време за втората надпревара. Нейната продължителност е точно 3 месеца (90 дни), а обявеният награден фонд възлиза на 1 млн. лева. Всеки посетител на обновената мобилна апликация на Efbet може да се включи в играта и да преследва парична печалба. Изискванията са свързани със спазване на установения правилник и участие с класиращи се залози.

Участие и награди в Слот Маратон

Кой може да участва във второто издание на “Слот Маратон”? Всеки потребител, който разполага с регистрация в efbet и играе с реални пари на Pragmatic ротативки, се класира за надпреварата. Печелившите залози на слот игри носят точки, с които се изкачват позиции в подреждането и се завоюват парични печалби.

На всеки 30 дни се обявява месечно класиране - например за периода от 16 август до 14 септември. Заелите място в топ 500 получават награди, като първата позиция е възнаградена с 50,000 лева кеш. Общият награден фонд на всеки 30-дневен маратон е 160,000 лева.

Това далеч не е всичко! В Efbet се провеждат 13 седмични маратона (от понеделник до неделя), а печалбите за всеки един кръг възлизат на 40,000 лева. И тук допринасят печеливши залози на игри, публикувани в категория “Маратон”. Колкото повече печалби са генерирани, толкова по-напред се изкачва съответният потребител и увеличава шансовете си за възнаграждение.

Паричните печалби се изплащат в сметките на победителите до 24 часа след обявяване на финалното подреждане. В случай че Вашата награда е забавена, поискайте помощ от оператор на efbet.

Други състезания и оферти в мобилната апликация


Ако маратонът, организиран съвместно от Efbet и Pragmatic Play, не Ви е достатъчен, двете компании имат още нещо за Вас. Участвайки в слотове на производителя с минимален залог от 1 лв., автоматично се класирате за турнира “Drops & Wins”. В него, освен възнаграждения за най-активните играчи, има падащи награди на случаен принцип. Те са под формата на мултипликатори и умножават залога многократно.

Играта в мобилната апликация на Efbet може да Ви възнагради с натрупващ се джакпот. Мистерията “Jackpot Cards” е налична за всички игри на Amusnet, докато CT Interactive има отделен джакпот, разделен на три нива. Наскоро късметлия събори мега премията в играта “Halloween”, възлизаща на над 200,000 лева.

Активните потребители в efbet попадат в ексклузивни списъци и участват в томболи с ежедневни награди. 800 души печелят слот бонус всеки ден, без да внасят и рискуват лични средства. В края на седмицата се раздават по 10 лева на редовните посетители, които се използват свободно на онлайн ротативки.

Експертите апелират да участвате отговорно в хазартни игри и да залагате суми, които може да си позволите да загубите. Не рискувайте допълнителни средства само за да съберете повече точки в слот турнир или да получи спечелите бонус.