Какво представляват залозите права колонка?

icon
Sofialive.bg
Източник: facebook

Онлайн букмейкърите предлагат различни видове залози. Играчите могат да залагат на единични селекции, акумулатори (права колонка) и системи. Най-често срещани са залозите в права колонка, тъй като те предоставят възможност за спечелване на по-големи суми. Ако обаче не сте запознати с акумулаторите и искате да разберете, какво представляват, то тогава прочетете следващите редове на тази статия, за да получите полезна информация, която ще Ви е от полза.

Предимства и недостатъци на правата колонка

За да заложите на права колонка, е нужно да прибавите няколко селекции във фиша ви. В зависимост от букмейкъра, това могат да бъдат 3 или повече мачове. Печалбата се пресмята, след като умножите всички коефициенти в правата колонка и полученото число умножите по вашия залог. Равенството ще бъдат средствата, които ще спечелите, ако късметът бъде на ваша страна.

Недостатък на залозите тип акумулатори е, че ако изгубите дори един мач, ще изгубите целия фиш. Въпреки това повечето залагащи в букмейкърските сайтове предпочитат правата колонка и играят няколко мача с един залог. Ако спечелят ще приберат задоволителна сума, на което се дължи предпочитанието към подобен вид залагания на футбол, баскетбол, хокей и др. спортове.

Специални бонуси за залози на акумулатори

В момента можете да видите актуален Sesame бонус, който важи специално за залози на акумулатори. Офертата се нарича Комбо Уикенд и Ви предоставя възможност да грабнете 50% по-високи печалби, ако залагате на права колонка всяка седмица от петък до неделя. Условието на бонуса е много просто, а именно да заложите на най-малко три мача в посочения период, и ако имате успех да вземете повече пари. Колкото повече спортни срещи прибавите към правата колонка, толкова по-големи ще се печалбите ви, но нека да дадем един по-детайлен пример.

Ако направите залог на три селекции в права колонка от петък до неделя и дадете правилно прогнози за мачовете, печалбата Ви ще бъде увеличена с 4%. Ако пък познаете развитието на 14 мача, то тогава ще грабнете максималната награда, а именно петдесет процента увеличение. Повече за офертата можете да научите в промо секцията на Сезам, където са посочени и още интересни бонуси. Не забравяйте да се запознаете с пълните правила и условия на промоциите.

Какви други видове залози съществуват?

Освен акумулаторите, може да залагате на единични селекции (сингли), при които всеки мач е отделен. Вие залагате пари само на дадено събитие, което не зависи от останалите залози. Разбира се, съществуват и немалко системи с тройни, четворни и петорни селекции и комбинации, но те са препоръчителни за професионалните играчи, а не за начинаещите.

За да видите какви видове залози предлага избрания от Вас онлайн букмейкър, е нужно да отправите поглед към електронния фиш в сайта, където са упоменати възможностите. Ако пък не може да се ориентирате, то тогава просто попитайте поддръжката в сайта, която ще Ви даде повече информация. Естествено, залаганията са лесни и едва ли ще Ви бъде нужна помощ.

В обобщение

В тази статия Ви запознахме с това, което представляват акумулаторите по-познати с името права колонка. Вън от съмнение е, че те са предпочитани и харесвани от клиентите на букмейкърите, а Вие решавате, дали да се възползвате от тях, или от другите упоменати по-горе видове залагания. В края на статията ни ще пожелаем успех на играещите, и се надяваме, че късметът ще бъде с тях.