Кои казина онлайн предлагат слот турнири?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Слот машините отдавна са основна част от казината, както в наземните локации, така и в интернет платформите. С възхода на интернет и напредъка на технологиите за игри много казина онлайн въведоха вълнуваща функция, която прави играта на слот машини по-конкурентна и ангажираща: слот турнири. Тези турнири добавят вълнуващо състезателно предимство към традиционното преживяване с ротативките.

Но какво точно представляват слот турнирите и кои онлайн казина ги предлагат в България?

Слот турнирът е състезание, в което играчите се конкурират помежду си, за да постигнат най-висок резултат в точки или печалба за определен период от време или брой завъртания. Разбира се, може да е и нещо друго, но това са най-често срещаните варианти. За разлика от обикновената слот игра, при която играчите играят срещу машината, при турнирите те се състезават един срещу друг.

Ето най-важните моменти за това как работят те:

Има ли такса за участие и регистрация? В нашата страна към момента няма слот турнири, които изискват от играчите да заплатят входна такса. Участието е напълно безплатно. Ако има състезание за дадена игра, набор от игри, игри на определен доставчик и ние ги играем -участваме. Възможно е да трябва да натиснем бутон за регистрация в турнира, но не и каквото и да е друго.

На всеки участник се дава определено време или определен брой завъртания. Основната цел е да се съберат колкото се може повече точки или печалби в рамките на това време. Има турнири, които траят няколко часа, но има и такива които траят дни, седмица, дори месец. Причината да има състезания, в които има ограничение за броя на завъртания е, за да има повече равностойност между отделните играчи.

Това е най-конкурентната средата в интернет платформите за залози. Играчите могат да следят класирането си и да видят как се справят с конкуренцията в реално време. Тази постоянна видимост позволява на играчите да имат пълна прозрачност и дава възможност за взаимодействие и усещане, които са по-различни от традиционните занимания, които са се установили в годините.


Какви са наградите? Обикновено играчите, които заемат първите места, получават най-значимите награди. Тези награди могат да варират значително в различните казина. Някои турнири предлагат прогресивни наградни фондове, при които колкото повече участници се включат, толкова по-голям става наградният фонд. При други наградният фонд е предварително обявен. Често срещана практика у нас е да има награди за повече участници, разбира се на по-долните позиции стават по-ниски. Но често говорим за стотици или хиляди места в ранглистата, които подлежат на някаква награда. Това е предварително упоменато. Конкретно те могат да бъдат:

● Oпределен брой свободни завъртания в една или повече игри

● Някаква сума със или без депозиране на средства

● Предметни награди

● Свободни безрискови залози

● Точки за лоялната програма

Защо слот турнирите са популярни сред родните потребители?

● Тръпката от конкуренцията добавя допълнителен ниво на вълнение към обичайните неща, които се случват по принцип.

● Свободно участие, което значи, че не се поема допълнителен риск и няма допълнителни изисквания. Ако предметът на турнира ти допада и засяга нещо, което така или иначе правиш, участието в него може да ти донесе нещо допълнително.

● Ангажираност и общност. Когато има таймер или определен лимит на завъртанията, това прави по-важно от обикновено да имаш определена стратегия, да бъдеш разумен и отговорен и да внимаваш как определяш вероятностите и ходовете си. Освен това взаимодействието с другите играчи, които споделят вълнението от играта заедно, добавя допълнителен социален аспект.

Онлайн казина в нашата страна, предлагащи слот турнири

Bet365: Известно име в света на онлайн игрите, bet365 не само предлага богато портфолио от казино игри, но и редовно организира слот турнири с разнообразни теми и атрактивни наградни фондове.

Winbet: Осигурява на играчите често организиране на турнири, които са различни по тематика и като формат, защото така е по-предпочитано. Това включва и новите игри, които се добавят на платформата, а не само класически заглавия.

Palms Bet: Друга родна платформа, която се отличава със своите тематични турнири. Освен това наскоро претърпя пълен редизайн с добавяне на много нови визуални и технологични щрихи, което повлияе и начина, по който работят състезанията.

Betano: Обслужвайки разнообразна аудитория, слот турнирите на betano са предназначени за всички - от новаци до най-опитните слот играчи. Тяхната интерактивна платформа прави проследяването на напредъка в турнирите лесно.

Sesame: Друга платформа, която залага на по-разчупен подход и по-различни механики. Също организира турнири много често, добавяйки по нещо различно, с което да се адаптира към изискванията на потребителите.

Ето и някои съвети за турнирните ви изяви в онлайн казина

Полезно е да разполагате с няколко неща на разположение, които ще ви помогнат да гледате реално на ситуацията. Както казахме по-горе, най-важният елемент е разумната и отговорна игра, за да има положителен ефект от един турнир.

● На първо място винаги трябва да сте наясно с времето, в което са ограничени рамките на един турнир. Ако остава малко време, не е реалистично да очаквате, че ще стигнете до призова позиция в класацията.

● Бъдете фокусирани и следвайте предварително изготвен план за това колко ще играете. Не преследвайте серии от загуби, не бъдете алчни и не се поддавайте на емоциите.

● Разберете добре таблицата с печелившите комбинации на играта или игрите, които обхваща турнирът. Това е от много важно значение за точкообразуването за ранглистата. Също толкова важно е да знаете точно какъв е форматът на състезанието.