Плодова феерия в чаша вино

icon
Sofialive.bg

Лято е, жега е. Всички се борим с парещата топлина, но мисълта, че под ръка имаме прекрасен плодово-винен коктейл, определено ни крепи в тези знойни времена. За щастие откриваме нашите вариации свежест в бутилка в почти всеки магазин. Става дума за вината Frutino, които това лято разшириха гамата си с два нови страхотни вкуса - Frutino Rosé с нар и вишна и Frutino Pinot Grigio с лайм и мента. Ние вече опитахме новите вкусове и искаме да споделим с теб личните ни наблюдения.

frutino image

Frutino е Плодов букет
Отваряш бутилката и веднага усещаш дъхавия плодов аромат, който изпълва стаята с лятна свежест. А и цветът на Frutino Rosé с нар и вишна е толкова запленяващ, че ти се приисква да се гмурнеш в чашата. Горещо препоръчваме Frutino Rosé на любителите на по-сладкия вкус, защото вишната усилва сладостта на питието. На онези, които предпочитат малко по-свежото усещане на цитруси, предлагаме Frutino Pinot Grigio с лайм и мента - определено вълнуващ небцето. Добре охладено, с малко сода, кубчета лед и резенче лимон и ето ти прекрасен лек коктейл - чаша лято.

Frutino е За всеки
Сам или с компания, с кецове или ефирна рокля - това са вина за всяка ситуация, когато искаш да изпиеш нещо приятно разхладително и същевременно леко алкохолно. Независимо дали в гърдите ти бие сърцето на модерно градско момиче, брадат хипстър или просто ценител на добрия вкус, Frutino се вписва отлично във всяка вечер и всяка компания. Че кога и кому е излишно на някой да се наслади на освежаваща напитка с отличен плодов вкус и мека алкохолна омая?

frutino

Frutino е Навсякъде и по всяко време
На плажа край морето, в планината на поляна, в следобедните жеги или през хладните нощи - Frutino е подходящо за всякакви преживявания и мигове. Плодовите изкушения от Domain Boyar са чудесен избор, както за уютна лятна вечер у дома, така и за градинско парти или луд купон на плажа. Могат да те придружават навсякъде, защото са много лесни за отваряне и затваряне с удобната си винтова капачка. И петте летни вкуса са приятно леки и богати на сочност и аромати, като отлично се допълват един друг за пълна и разкошна плодова гама за всеки вкус. С тях не е трудно да сложиш очилата, с които животът изглежда винаги прекрасен.

Възприятията на хората се различават и единственият начин да изпиташ лично насладата от новите вкусове Frutino е да ги опиташ. Да споделиш удоволствието с приятели е чудесно, но дори и да си сам със себе си - вкусът и стилът винаги са добра компания.


Текст Мина Иванова

Открехна ни за съвременния рап и продължи със златните си гуменки към вкъщи