Тази зима сме на гости в "33 Гастронавта"

icon
Sofialive.bg
Източник: Славея Лазарова

Зимата е сезон, в който си мечтаем за повече топлина, споделеност и задушевни моменти с приятели, приятно „подплатени“ от чаша червено вино и вкусно хапване. Най-хубавото е, че можете да получите целия пакет в самия център на София – на ул. "Проф. Асен Златаров", само на няколко крачки от аристократичната "Оборище". Там ви очаква един доста популярен вече, но същевременно адски уютен и спокоен, ресторант – "33 Гастронавта".

И макар температурите навън да не позволяват да се насладите на кокетната градина на заведението, вътре ще ви посрещне вградена камина с пукащи дърва. А нима има по-приятна обстановка, в която бихте прекарали дългите студени вечери?

Зимното меню на ресторанта ще ви посрещне с ароматна и добре отлежала винена листа, която може да комбинирате с вкусен дивеч или невероятни топли салати. Спазващите коледни пости също няма да бъдат разочаровани, защото екипът на "33 Гастронавта" се е погрижил за разнообразните постни предложения като хумус с авокадо, черен сусам и чипс от сладък картоф или зелен фалафел с кориандър.

П.С. Ако работите в района, през седмицата може да опитате вкусното им обедно меню.

Може да научите повече за "33 Гастронавта" на 33gastronauts.com, а също и във Facebook.