Топ 3 незаменими електроуреди в съвременната и практична кухня

icon
Sofialive.bg
Източник: Архив

Всяка съвременна домакиня мечтае да пести време в домашните задължения в кухнята, затова избира редица уреди, които й помагат в тази нелека задача. Вече не можем да си представим съвременен дом без пералня, съдомиялна машина, готварска печка и редица други уреди. Но кои са трите незаменими електрически уреда, които непременно да добавите във Вашата кухня, ако все още не сте се сдобили с тях? Ето нашите предложения, които ще улеснят още повече ежедневието Ви. При това предстоящият на 27-ми ноември 2020 г. черен петък Ви позволява да си ги закупите на много изгодни цени.

Предложение №1: Мултикукър 

Този многофункционален уред е предназначен да готви най-различни ястия - от супи и яхнии, до месо и дори десерти. Той е незаменим в бързото и лесно приготвяне на всичките Ви любими ястия. С него можете не само да пържите и печете, но и да готвите на пара вкусни и здравословни храни. Добавена е и функция за бавно готвене, както и многобройни други стандартни функции и ръчна настройка, които можете да следите на големия LED дисплей. 

Това е незаменим уред за домакините, позволяващ им бързо да приготвят вкусни специалитети, с които да разнообразяват семейната трапеза. Благодарение на обявения през този месец в редица магазини, като Технополис, Техномаркет, Емаг, Практикер, Зора и Кауфланд черен петък, ще можете да закупите този уникален мултикукър с намаление, започващо от 36%.

Предложение №2: Блендер

Въпреки че много хора не смятат блендера за задължителен кухненски уред, той е незаменим помощник в приготвянето на кремообразни и течни храни. Не само майките с малки деца се нуждаят от блендер. С него можете да приготвяте здравословни смутита, крем супи, шейкове, разядки и дори пастети. Някои видове блендери успешно се справят с натрошаването на лед или смилането на твърди съставки като ядки за приготвянето на най-различни десерти, което го прави мултифункционален уред. 

Независимо дали търсите такъв уред за себе си или желаете да направите наистина ценен подарък през предстоящите празници на свой близък, със сигурност няма да сгрешите, ако изберете да закупите мултифункционален блендер, а наближаващият черен петък Ви дава чудесна възможност да го закупите с голямо намаление. В края на ноември можете да се възползвате от намаленията на блендери в delimano от 63%, magprom.net от 50%, eMAG с 47%, Кауфланд с 33% и много други.


Предложение №3: Сокоизстисквачка

Ако все още нямате сокоизтисквачка у дома, това означава, че се лишавате от прясно изстискан плодов или зеленчуков сок, чрез който можете да си набавите така полезните витамини и микроелементи, защитаващи организма от болести. 

Цените на сокоизтисквачките на пазара са различни и зависят от качеството им. Колкото по-скъпа е сокоизтисквачката, толкова повече сок ще може да изстиска от плода или зеленчука. Затова най-евтините сокоизтисквачки не са изгодна покупка. 

На пазара можете да срещнете два вида сокоизтисквачки: центробежни и студенопресоващи. Докато първите изцеждат сока от плодове и зеленчуци, вторите са предназначени за изстискване на кълнове, зеленолистни зеленчуци, треви и билки. Студенопресоващите сокоизтисквачки изстискват много повече сок, като издават по-малко шум от центробежните, но и двата вида сокоизтисквачки си имат своето предназначение, предимства и недостатъци, а една съвременна кухня трябва да разполага с такива уреди.

Различните магазини предлагащи намаления на сокоизтисквачки за черен петък 2020, включват Fresh Market, Техномаркет, eMAG с 20% отстъпка, Kaufland с 43% отстъпка и др.

Черен петък 2020 наближава и сега е моментът да се ориентирате откъде да закупите поне един от тези незаменими електроуреди, с които да осъвремените кухнята си, за да сте в крак с времето!