Като деца умирахме за него, даже ни го даваха за награда, ако сме слушали. Както и любимите ни бонбони Карамел Му, шоколада Кума Лиса, марципаните и още няколко десерта, които вече сме позабравили. Повечето от тях днес не са същите, ако изобщо ги има, а други така са наблъскани с консерванти, че нямат нищо общо с оригинала. Топло мляко с обикновени бисквити обаче винаги можем да си направим и сами, нищо че вече сме големи. В One More Bar даже му слагат по лъжичка мед и тахан, а бисквитите ги начупват и поръсват отгоре. Чудесна напитка за по-студените вечери.
Фотография Васил Танев
Още любопитни и полезни статии:
- eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти
- Основно ръководство за покупка на лентов шлайф
- Starbucks България прави още една важна стъпка към ефективно опазване на околната среда
- Виц за добро утро: Мъж и жена в Интернет
- Практични съвети как да спечелим пари в онлайн казино
- Полезни съвети от MDL при избора на облекло за деца до 7г.
- Коледно вълшебство с лаптопи втора ръка: направи празниците специални
- Everbet стартира в България с богата гама от игри и бонуси
- Сладолед с Ракия и Туршия, Зелено Блъди Мери и още много изненади на Rakia and Spirits Fest 2023
- Новата гореща дестинация за любителите на хазарта
Коментари