Астрологичен наръчник - какво да правиш днес, 1 септември, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес не се оплаквайте за излишни работи. Всичко е само и единствено във вашата глава. Не си измисляйте излишни поводи, за които да се притеснявате.

Телец

Днес трябва да бъдете уравновесени и спокойни. В противен случай рискувате да направите много лошо първо впечатление на важен човек.

Близнаци

Днес се доверявайте единствено и само на себе си и не споделяйте с никого своите планове и стремежи. Могат да ви направят много лоша шега - дори най-близките ви.

Рак


Днес комуникацията няма да върви по мед и масло и затова не се препоръчват бизнес разговори и подписване на важни договори точно на тази дата.

Лъв

Днес малките неща както могат да ви помогнат, така и могат да обърнат каруцата. Внимавайте много с думи и действия-

Дева

През този ден няма да имате много сили за подвизи. Оставете проявата на героизъм за друг ден. Отдайте се на рутинните дейности.

Везни

Това е ден, в който ще може да се отпуснете и да не мислите за сериозни неща. Изживейте това спокойствие пълноценно.

Скорпион

През този ден ще сте способни на много повече. Нека мързелът не ви спира по пътя към вашите успехи. Не позволявайте да се изложите пред важни хора.

Стрелец

Това е ден, в който ще ви върви като по вода. Вашата задача е да изберете коя да бъде дейността ви с късмет. Използвайте го само за благородни цели.

Козирог

Днес не се доверявайте да участвате в неясни схеми и игрички. Може да бъде доста опасно и след време доста да съжалявате.

Водолей

Това е ден, в който да обогатите вътрешния си свят. Никога не е късно да се усъвършенстваме. Направете нещо, което искате да направите от много време за себе си, но все нямате време.

Риби

През този ден не усложнявайте ситуацията излишно. Нямате нужда от допълнителни драми. Може би си въобразявате някои неща.