Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво да правим днес? - 10 юли

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес помислете поне 10 пъти преди да казвате каквото и да било. Понякога мълчанието наистина се оказва злато.

Телец

Всяка една дума ще носи своето значение днес. Помислете точно какво послание искате да предадете на събеседниците ви и внимавайте да не останете неразбрани.

Близнаци

Днес пестете силите и възможностите си за някой друг ден. Днес нито ще бъдат оценени подобаващи, нито ще дадат желания от вас резултат.

Рак


Днес не се захващайте със сложни задачи, защото нямате да имате желания успех. Захванете се с нещо обичайно.

Лъв

Днес е вероятно да сгрешите, но не се притеснявайте от това. Най-важното днес е да си вземете поука от собствените и от чуждите грешки.

Дева

Днес всички погледи ще бъдат насочени във вас - и на работата, и вкъщи, и на улицата. Не се притеснявайте от това, а добивайте опит.

Везни

Днес е много важно да бъдете спокойни и да запазите самообладание дори в най-напрегнатите ситуации. Иначе рискувате да вземете погрешни решения.

Скорпион

Днес ще се видите очи в очи с най-голямата си мечта. Няколко крачки ви остават до заветната цел. Не се предавайте накрая.

Стрелец

Днес бъдете изключително наблюдателни и добри слушатели, защото действията и думите на другите могат да ви разкрият най-много за самите тях.

Козирог

Днес ще избегнете конфликти с останалите само ако си държите езика зад зъбите и не показвате рогата си. Бъдете мили и отзивчиви.

Водолей

Днес не позволявайте на малки сантименталности да ви спрат да мислите рационално. Не се предавайте на чувствата и не им подволявайте да ви водят.

Риби

Днес ви е малко време за почивка. Освободете графика си от всички отговорности и задачи и направете нещо, което ще ви направи истински щастливи.