Астрологичен наръчник - какво ни очаква днес, 2 септември, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: Pexels

Овен

Днес бъдете много внимателни с всяка една стъпка. Съвсем малки детайли могат да провалят отношенията ви с някого или важна служебна дейност.

Телец

Днес ще получите покана да направите нещо нестандартно, но съвсем нормално. Премерете плюсовете и минусите и на двете ситуации.

Близнаци

Днес ще надминете очакванията на другите и на себе си. Ще надскочите себе си в много отношения и ще докажете, че притежавате много положителни качество.

Рак


Днес бъдете по-потайни и не издавайте важна и ценна информация - като например планове или мечти. Някой може да се възползва от тази информация.

Лъв

Днес ще погледнете на неща, които присъстват в живота ви отдавна, с други очи. Видяното може да ви изненада. Не реагирайте първосигнално.

Дева

Днес рискувате да навлезете в дълбоки води и да си навлечете доста неприятности. Нечие предложение ще звучи много изкушаващо.

Везни

Днес отстоявайте на своето и не правете компромиси с това, което обичате и искате. Бъдете непреклонни в това да бъдете себе си.

Скорпион

Този петък не се опитвайте да изпреварите останалите. Сега бързината няма да ви е от полза. Когато бързате, ще допуснете много непоправими грешки.

Стрелец

Този петък е добре да помислите повече за себе си. Сега не прекалявайте с мисълта за другите. Първо решете собствените си проблеми.

Козирог

Днес не е време за почивка. Точно сега е моментът да мобилизирате цялата си сила и енергия, за да постигнете мечтаното.

Водолей

Днес някой ще ви покаже, че сте специален/специална. Не оставяйте нещата така, а се отблагодарете на хората, които до момента са правили толкова мили неща за вас.

Риби

Този петък ще имате много повече възможности, отколкото предполагате. Само трябва да ги видите. Огледайте се навсякъде около вас. Те са зад всеки ъгъл.