Астрологичен наръчник - какво ви предстои днес, 4 септември, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Днес от вашите действия зависи вашето бъдеще. Ако помогнете на някого и бъдете щедри и толерантни, това добро ще ви се върне съвсем скоро в троен размер.

Телец

Днес имате нужда от физическа и умствена активност. В никакъв случай не си позволявайте да мързелувате, защото ще ви се отрази зле на психиката.

Близнаци

Днес ще видите и положителната, и отрицателната страна на живота. От вас ще зависи върху коя ще се фокусирате и как ще продължите оттук нататък.

Рак


Днес ще бъдете поставени пред няколко дилеми, но това не бива да ви притеснява. Мобилизирайте усилията си така, че да бъдете горди от себе си накрая.

Лъв

Днес някой може да се опита да ви претовари с проблемите си. Спрете този опит още в началото. Имате достатъчно свои задачи, за които да мислите.

Везни

През този ден ще може да направлявате хода на събитията. Нека ви води добрината към вас и другите. Всичко зависи от вас и то не само днес.

Скорпион

Днес не се товарете с излишни емоции. Рационалността ще е най-добрият ви приятел през този ден. Разчитайте на собствените си възможности и не искайте чужди съвети.

Стрелец

Днес е време да обърнете внимание на най-близките си хора. Напоследък те не се чувстват достатъчно обичани от вас.

Козирог

Днес не се оставяйте на течението. Бездействието води до много негативни последствия за вашата психика и не трябва да позволявате друг да ви контролира.

Водолей

Днес ще докажете, че сте достигнали високо ниво на зрялост. Очаквайте добри предложения, които ще подобрят бъдещето ви.

Риби

През този ден могат да ви налегнат тъжни спомени. Урокът обаче е да не се връщате в миналото, защото там вече всичко отдавна е приключило.