Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво ви очаква днес? - 12 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес е важно да не споделяте на никого за своите мечти и планове. Тайните трябва да си останат тайни и не ги споделяйте дори на най-близките си.

Телец

Днес е възможно да се провалите или нещо да се случи не така, както сте го планирали. Не се притеснявайте от това, а помнете - всяко зло е за добро.

Близнаци

Днес взимайте решение само тогава, когато сте на сто процента сигурни в него. След това не позволявайте на никого да ви вменява чувство за вина.

Рак


Днес ще цари хармония в отношенията ви с останалите, както и хармония в дома ви. Не позволявайте на нищо и на никого да помрачи деня ви.

Лъв

Днес не си пожелавайте вие да движите парада и всичко да се случва според вашите изисквания. По този начин рискувате да развалите отношенията си с другите.

Дева

Днес имате нужда от почивка и не се чувствайте гузни, ако дори за малко си позволите да помързелувате. Пуснете си хубав филм и се отдайте на това, което обичате.

Везни

През този ден потърсете смисъл и вдъхновение в нова дейност. Може да се опитате да изпълните нова готварска рецепта или да се сдобиете с ново хоби.

Скорпион

Днес бъдете искрени само тогава, когато сте сигурни, че няма да обидите човека отсреща и няма да го отблъснете от себе си.

Стрелец

Днес е време за равносметка и осмисляне на истински важните неща за вас. Помислете кое е онова, което ви прави истински щастливи и го правете всеки ден.

Козирог

През този ден си намислете специални желания. Направете списък с тях, а след това напишете и нещата, за които сте благодарни. Всичко ще дойде при вас, защото днес е съдбовен ден за Козирозите.

Водолей

През този ден ви предстои интересно съревнование. Бъдете коректни в играта и дайте всичко от себе си. Не си служете с непозволени и подли средства.

Риби

През този ден бъдете оптимисти повече от всякога. Поглезете се с някоя интересна процедура, басейн, или просто си пуснете качествен филм с половинката.