Астрологичен наръчник за всяка зодия за днес - 29 юли

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще избегнете всякакви спорове и неразбирателства, ако поне за момент се поставите на мястото на другия.

Телец

Днес не разчитайте на чужда помощ при изпълнение на регулярните ви ангажименти и задължения. Отговорността трябва да бъде изцяло ваша.

Близнаци

Днес не споделяйте на никого за вашите намерения и цени. Бъдете потайни. Иначе рискувате нещо или някого да развали плановете ви.

Рак


Възможно е да се натъкнете да трудност и дори да се почувствате самотни. Не се поддавайте на негативните емоции. Те бързо ще отминат.

Лъв

Днес ще бъде по-добре от вчера и по-зле от утре. Всеки следващ ден ще бъде по-хубав.

Везни

Възможно е този петък да се появят проблеми на хоризонта. Бързо ще успеете да ги разрешите, ако се фокусирате върху позитивното.

Скорпион

Днес е много възможно да почувствате тъга по отминалите дни и ще искате да се върнат. Не го правете - идват много по-добри дни.

Стрелец

Гордостта ви днес може да вземе някои жертви. Помислете дали си струва да се лишите от общуването с любим човек заради предразсъдъци.

Козирог

Днес внимавайте с думите и действията си, защото рискувате да обидите някого неволно и да развалите трайно отношенията си с него.

Водолей

Днес ще имате една малка сладка победа, която ви отваря път към големите пътища на успеха и щастието.

Риби

През този ден се хванете здраво за всяка искрица надежда. Дейности, свързани с почистване ще се отразят добре на психиката ви.