Любовен хороскоп за всеки - 16 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Страничен човек ще се намеси във връзката ви и ще се опита да развали спокойствието, което сте изградили до момента. Не го позволявайте.

Телец

Днес ще си дадете окончателен отговор кого обичате, защо и как да се случат нещата. Съдбата ще ви даде ясни знаци накъде да продължите.

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен.


Рак

Обвързаните ще намерят рецептата за спокойствие и разбирателство, а необвързаните съвсем скоро ще срещнат сродната си душа.

Лъв

Не обещавайте неща, които не можете да изпълните, колкото и да ви се иска. По-важно е да оправдаете очакванията на човека до вас.

Дева

Днес няма да ви бъде скучно. Може половинката ви да ви изненада, както никога досега и да се почувствате наистина специални и уверени в себе си.

Везни

Отделете нужното внимание на любимия човек и се радвайте на хармонията. Ако имате притеснения, споделете ги.

Скорпион

Дълбок и смислен разговор предстои за обвързаните Скорпиони. Духовната ви връзка се задълбочава. За останалите - продължавайте да търсите, около вас е.

Стрелец

Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност, което може да доведе до конфликти с партньора ви.

Козирог

Днес е време за почивка с половинката и опити да разнообразите сексуалния ви живот. Еднообразието не влияе добре на взаимоотношенията ви.

Водолей

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”.

Риби

Днес задължително трябва да говорите с половинката си, ако нещо силно ви притеснява в отношенията ви. Той ще ви разбере.