Любовен наръчник за всяка зодия - 4 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Обвързаните представители на тази зодия ще се почувстват по-щастливи от всякога, а за необвързаните - днес възможността да срещнете любовта на живота си е много голяма.

Телец

Време е да помислите за някои по-сериозни крачки в отношенията с партньора ви, защото времето си тече, а не искате да го изпуснете, нали?

Близнаци

Днес е най-подходящото време за изглаждане на пукнатини в любовните отношения. Направете го още днес, говорете с партньора си, за да може утре да сте отново лудо влюбени.

Рак


Периодът е подходящ за повече експерименти, що се отнася до вашия сексуален живот. Не се страхувайте да споделите вашите фантазии.

Лъв

Днес Венера е във вашия знак, което означава, че в любовния и сексуалния ви живот нищо няма да куца. Всичко ще бъде по мед и масло и дори може да се случи нещо незабравимо.

Дева

Ще се наложи да бъдете упорити, ако искате да разрешите някакъв сложен казус между вас и партньора. За необвързаните е препоръчително да увеличат социалните контакти. 

Везни

Днес трябва много сериозно да помислите върху това какво може да подобрите в себе си. Не бъдете погълнати от рутината, за да държите интереса на партньора ви към вас все още буден.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони започват със страст и силно привличане днешния ден. Използвайте своите качества и излъчване, за да впечатлите любимия човек, но не забравяйте да запазите малко и от вашата тайнственост.

Стрелец

Днес ще се почувствате истински щастливи. За някои от вас предстои романтично пътуване, а за други представители на тази зодия - важни решения в личен план.

Козирог

Днес в никакъв случай не крийте чувствата в себе си. Така ще ви натежат и накрая ще изкарате само най-негативното. Бъдете искрени.

Водолей

Ще получите приятна изненада от любимия човек. Това ще ви мотивира и вие да върнете жеста по нестандартен начин. Бъдете благодарни за всичко, което човекът до вас прави за вас.

Риби

За някои от Рибите може да се появи офис романтика. Възможно е колегите да разкрият вашата връзка. Не се притеснявайте, защото ще получите повече подкрепа, отколкото критика.