Любовен наръчник за всяка зодия - 3 август

icon
Sofialive.bg
Източник: Pexels

Овен

Днес може малките камъчета да обърнат каруцата на отношенията с партньора ви и затова бъдете особено внимателни с думи и действия.

Телец

Днес наистина ще се почувствате на седмото небе от щастие и любов. Някой ще ви покаже, че сте наистина специални за него.

Близнаци

Днес е възможно да се появят конфликти в отношенията с половинката, но е важно да застанете и да изясните ситуацията и дали може да се намери решение.

Рак


Имате ясна представа за това от какво се нуждаете и какво заслужавате в любовта. Очаква ви напрегнат разговор с партньора ви днес.

Лъв

Днес ще разберете, че е време за малко по-сериозни крачки в личен план и правилното време за това е сега и веднага. Няма време за пилеене.

Дева

Има борба за власт във вашата връзка, която определено пречи на хармонията и романтиката между вас. Имате достатъчно време за размисъл, в което да си дадете сметка дали има смисъл да продължите заедно.

Везни

Днес не е време за изясняване на отношения и сериозни разговори. Може да се стигне до голям конфликт и дори до раздяла.

Скорпион

За необвързаните днес е щастлив ден, защото могат да срещнат любовта на живота си, а за обвързаните - днес ще разберете дали човекът до вас наистина държи на отношенията ви.

Стрелец

За тези, които имат силна тръпка към някого нещата имат потенциал да се задълбочат. Но ако се намирате във връзка, може да почувствате колебание, което да ви накара да се замислите дали не е време да продължите с партньора по различни пътища.

Козирог

Днес е перфектният момент да развиете отношенията с партньора си в една друга, по-различна светлина. Припомнете си страстта от първите срещи и усетете истинското щастие.

Водолей

Днес е възможно да се появят изкушения на хоризонта. Стари любови искат да провалят настоящата ви връзка и да ви вкарат в страхотни интриги. Не го позволявайте.

Риби

Днес се поставя началото на нови и романтични взаимоотношения. Ще усетите силна тръпка един към друг и тя няма да е само сексуална. Имайте повече вяра и не се отказвайте от любовта.