Любовен хороскоп за всяка зодия - 14 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес не предприемайте нови крачки в любовен план, защото рискувате да разрушите всичко, което сте изградили до момента.

Телец

Любовта ще ви грабне по всички възможни начини. Очаква ви романтично преживяване и не е изключено през деня да направите оценка на връзката ви. 

Близнаци

Ако искате да промените нещо в любовния си живот, ще трябва вие да сте инициаторът. Ако не можете да поемете отговорността, то продължете напред.

Рак


Днес не позволявайте на личните ви проблеми и проблемите на работното ви място да повлияят на любовните ви преживявания.

Лъв

Днес трябва да поставите някои неща на изпитания, най-вече отношенията си с половинката и в края на деня да си направите равносметка.

Дева

Днес много тайни във връзката ви ще се появят наяве и може да създадат сериозни проблеми. Постарайте се да бъдете максимално откровени и да изчистите всичките неразбирателства помежду ви.

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Ако не е наложително не търсете съвет от член на семейството по отношение на любовта.

Скорпион

Днес не се поддавайте на емоциите си. Възможно е да се почувствате предадени или да изпитате ревност. Опитайте се първо да си обясните ситуацията по логичен начин.

Стрелец

Има лъч надежда за любовния живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с любимия човек и ще видите къде е необходимо да положите усилия, за да създадете и задържите хармонията във връзката си.

Козирог

Днес завистливи и злобни хора ще се опитат да направят интрига във връзката ви и ако се повлияете от тяхното мнение, може да си навлечете сериозни проблеми във връзката.

Водолей

Днес може да се почувствате наранени и пренебрегнати, а решението е просто да поговорите с партньора си. Всичко може да се оправи лесно.

Риби

Ще се чувствате напрегнати без видима причина. Сякаш всичко около вас ви дразни. Имате нужда от усамотение и е добре да го намерите, за да не се стига до скандали.