Само тези 5 зодии могат да пазят тайна: Виж дали си един от тях

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Всеки един от нас има тайни - някои са по-големи, други безобиди, но определено когато разкриеш тайната си пред някого, а той я разпространи не е приятно. Ето защо решихме да направим селекция на 5-те зодии, на които може да се доверите относно казването на тайна. Това са:

Скорпион

Не е случайно, че започваме с тази зодия. Те дават само обещания, които мога да спазят. Затова дадат ли ви обещание, може да им имате пълно доверие, че нямат да ви предадат доверието. Скорпионите никога няма да разкрият ничия тайна, защото знаят какво е да направиш подобно нещо. Те самите са доста потайни и скрити и никога не можеш да разбереш какво им се върти в главата.

Дева

Девите са по природа много добри и разбрани и уважават всяко действие, всяко решение на хората около тях. Те са надеждни, сериозни и страхотни пазители на тайни, които никога няма да предадат никого от тяхното обкръжение. Когато имате нужда от помощ, те също ще бъдат там. Освен страхотни пазители на тайни, те дават и най-добрите съвети и могат да помогнат на всеки в нужда.

Лъв

Лъвовете са много справедлива зодия и никога не биха направили предателство, за каквото се счита разкриването на чужда тайна. Това за тях е равносилно на огромно предателство, а обичат да са считани за лидери и за хората на честта. Обикновено те са душата на компанията, защото са верни приятели и никога не биха ви предали, а напротив - ще ви защитят. 


Риби

Рибите са страхотни приятели и съдружници. След като човек каже на Рибите тайна, те завинаги ще я запазят в себе си, каквато и да е тя. Те наистина ценят неприкосновеността на личния живот и няма да застанат срещу никого. Освен това са много емоционални, подобно на Раците.

Козирог

Козирозите имат много засилена ценностна система, към която стриктно се придържат и разкриването на тайна противоречи на техните етични норми на поведение. Хората могат да им се доверят без никакво притеснение, защото са много сериозни и отговорни. Те никога няма да изберат мръсния начин, дори ако разкриването на нечия тайна означава да получат облаги за себе си или да елеминират някого от пътя си.

Останалите зодиии - Овен, Телец, Близнаци, Рак, Везни, Стрелец, Водолей, също биха пазили тайната ви, но въпросът е за колко дълго и на каква цена.