Тези зодии ще се влюбят през май

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Любовта не е от най-лесните и прости за разбиране неща, но харата казват, че ако я откриеш и я почувстваш, си истински щастливец.

Ето и късметлиите този месец:

Рак

Ще се почувствате много обичани, ценени и уважавани. Ще се уверите, че това, което получавате в момента е точно онова, за което винаги сте си мечтали. Бъдете внимателни с думи и не прибързвайте с нещата. Всяко нещо ще се случи, когато му е писано.

Дева

Ще намирите баланса между любовта и личния живот и ще се почувствате истински щастливи. Не забравяйте от време на време да слизате и на земята. Не се самозабравяйте и не приемайте човека до вас като даденост. Пазете се от завистливи очи и от хора, които ще искат да ви разделят.

Скорпион


Страст, любов, романтика - ще получите всичкото това, за което си мечтаете през месец май. За да го задържите и страстта да не угасне, не бъдете свръхемоционални, а наблегнете на най-хубавите си качества, които да усъвършенствате и по този начин партньорът ви никога няма да загуби интерес към вас.

Козирог

Спокойствие, уют, топлота и сигурност - не е ли това всичко, за което сте мечтали? Да, и романтика ще има. Всичкото това ви очаква съвсем скоро през месец май. Не забравяйте, обаче, че човекът до вас не ви е длъжен за нищо и както за всяко друго нещо, така и за любовта трябва да се преборите.