СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Какво ни е подготвил днешния ден? (22.04)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Днес е подходящ ден за разкриване на чувствата пред близки или не толкова близки хора. Това ще ви помогне много в бъдеще и ще подобри отношенията ви с околните.

Телец

Денят ще ви предостави неочаквана изненада, но от приятните. Не се притеснявайте да бъдете емоционални и искрени.

Близнаци

Днес ще намерите щастието си в нещо, в което до момента не сте предполагали. Възползвайте се максимално от момента и позволете на душата ви да се освободи от ограниченията. Поне за ден.

Рак

Днес най-правилното нещо е да насочите вниманието си и мислите си към семейството и дома. Помислете какво може да подобрите и при двете.

Лъв

Днес ще бъдете подложени на неприятна изненада. Не бъдете пасивни, а покажете какво искате, като открито се противопоставите на това, което не ви харесва.

Дева

Денят е подходящ за инвестиции или планове за умножаване на финансите. Днес сделките също ще ви вървят по вода. Възползвайте се от момента.

Везни


Днес е ден за опрощение за вас. Помислете кои са нещата, които са ви попречили, къде сте сгрешили и кого сте обидили и се опитайте първо да простите на себе си.

Скорпион

Денят ще се опита да ви попречи при извършване на всякакви дейности, затова по възможност не бъдете толкова активни, колкото обикновено, за да избегнете щети.

Стрелец

Днес е най-подходящия ден да довършите работата, която отлагахте дълго време. Ако я отложите и днес, рискувате да привлечете неуспех и огромна дезорганизация.

Козирог

Денят е подходящ за служебни дейности. Постарайте се в днешния ден да не бъдете агресивни и да не привличате негативна енергия. Толерантността и примирението ще са вашите оръжия.

Водолей

Днес не е подходящ ден за почистване на дома. Рискувате, повлияни от емоции, да изхвърлите нещо прекалено ценно и после да съжалявате дълго време.

Риби

Днес развихрете въображението си и представете най-смелите си идеи. Тези, които истински ви уважават, ще ви подкрепят, а онези, които ви завиждат - ще критикуват всяка една ваша идея.