СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Какво ни очаква днес? (18.04)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес е ден за любов. Не се притеснявайте да бъдете романтични и да покажете на партньора си колко много значи за вас. За необвързаните овени това значи само едно - днес може да намерите любовта на живота си.

Телец

Днес може да почувствате нещо, което не сте чувствали от доста отдавна и то към човек, когото не сте и подозирали. Не се притеснявайте от това, а бъдете откровени към него и към себе си.

Близнаци

В този ден няма да постигнете консенсус по важни въпроси, ако не направите компромиси и отстъпки. Бъдете готови за това и премерете разумно плюсовете и минусите на ситуацията.

Рак

Днес егото ви ще бъде накърнено и то от близък човек. Но не тръгвайте да се доказвате, защото отново няма да бъдете оценени. Просто приемете, че днес няма да бъдете в ролята на победители.

Лъв

През днешния ден бъдете много внимателни към финансите си, защото рискувате да застрашите бюджета си до края на месеца. Премислете всяка една покупка.

Дева

Днес е ден за духовно и материално пречистване. Нещата, които пазите в дома си, но не сте използвали от години ви влияят негативно. Помислете за тяхното изхвърляне.

Везни


Днес отстоявайте своето мнение, защото в противен случай мълчанието ви ще се приеме за съгласие, а това няма да донесе положителни ефекти за вас.

Скорпион

През този ден е възможно няколко обстоятелства да ви се опрат и да не ви позволят да постигнете целта си. Не се отчайвайте и направете всичко възможно да я изпълните качествено.

Стрелец

Днес не е подходящ ден за взимане на заеми, както и големи инвестиции. Задоволете се с това, с което разполагате иначе рискувате да загубите и него.

Козирог

Днес ще имате повод за веселие и забавление. Отдайте му се и забравете за всички други ангажименти, защото имате нужда точно от този тип релакс.

Водолей

През днешния ден намерете поне 10 минути да извършите физическа дейност. Това много ще ви помогне да постигнете хармония със себе си и да се справите със задачите през седмицата, както и да ги разпределите правилно.

Риби

Днес не се поддавайте на манипулация, защото е много вероятно близък до вас човек да бъде замаскиран манипулатор. Следете стриктно целта си и не се отклонявайте от предначертания ви път.