СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23-29 януари 2023 - Ще има изненади!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

През тази седмица ще ви трябва сила за двама. За целта ставате рано, закусвате здравословно и не забравяйте за сутрешната гимнастика.

Телец

През тази седмица може да получите нещо, което не е предназначено за вас. На вашата съвест остава да решите дали да го оставите за себе си или не.

Близнаци

През тази седмица от вас ще се иска да заявите позиция. Няма как да се измъкнете от взимането на решение. Ще трябва да се определите.

Лъв


През тази седмица рискувате да се преуморите прекалено. Не чакайте да случи нещо, за да си дадете задължителна и ефективна почивка. 

Дева

През тази седмица проверете до колко сте сигурни в свое желание, което искате на всяка цена да осъществите. Може би си заслужава да изчакате.

Везни

През тази седмица не потъвайте в излишни размишления, особено ако не водят до никакво решение. Пригодете се към ситуацията.

Скорпион

През тази седмица не се сравнявайте с другите. Дали в положително или отрицателно отношение - сравнението няма да ви даде никаква ценна информация.

Стрелец

През тази седмица ще може да заявите своя претенция. Настоявайте, докато не се уверите, че желанията ви ще бъдат изпълнени. 

Козирог

През тази седмица ще е важно умението ви да се поставите на мястото на другия. Това ще ви спечели симпатии и ново истинско приятелство. 

Водолей

През тази седмица не приемайте настоящето за даденост. Каквото ви харесва - ще трябва да положите усилия, за да го задържите в живота си. 

Риби

През тази седмица ще трябва да проявите активни действия. Пропъдете мислите за неуспех, те ще са най-голямата ви пречка.