Седмичен хороскоп за всяка зодия - 12-18 декември 2022. Какво ви очаква?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

През тази седмица не изоставяйте приятел в беда. Ако обърнете гръб някому - цената може да е прекалено висока за вас. 

Телец

През тази седмица не се включвайте в рисковани начинания. Съществува опасност някой да иска да се възползва от вас и добрината ви. 

Близнаци

През тази седмица ще спечелите нов приятел. Вероятно ще трябва да пожертвате нещо в името на новата придобивка. 

Рак


През тази седмица ще получите важно уверение. Ако игнорирате всички дребни и незначителни дразнители ще се уверите, че сте един много щастлив човек!

Лъв

През тази седмица не забравяйте за ваше обещание. Все пак, за да го изпълните, не игнорирайте други ваши задължения. Ще трябва да се справите с всичко наведнъж.

Дева

През тази седмица ще трябва да се примирите с липсата на водеща позиция. Най-добре сами я отстъпете, за да не страдате толкова. 

Везни

През тази седмица ще трябва да се поставите на нечие място. Опитайте да вземете всичко, което тази възможност ще ви предостави. 

Скорпион

През тази седмица очаквайте неочакваното. Бъдете подготвени за всякакъв развой на ситуацията. Не се предавайте лесно. 

Стрелец

През тази седмица ще ви струва, че цялата нечестност на света се е паднала на вас. Много скоро ще разберете, че това съвсем не е така. Заредете се с търпение. 

Козирог

През тази седмица не се опитвайте да изпреварвате събитията. Бъдете интуитивни и изчакващи. Това ще е печелившото ви поведение. 

Водолей

През тази седмица ще се сблъскате с необходимостта спешно да промените свой навик или да се разделите с вреден такъв. Дерзайте!

Риби

Тази седмица ще е ново начало за вас. Бъдете уверени и много смели. Очаква ви голяма промяна и трябва да бъдете готови за нея.