Седмичен хороскоп - 10-16 октомври 2022 година. Идва зодиакално интересна седмица!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

В началото на седмицата ще трябва да разрешите важни проблеми и въпроси. Бъдете внимателни с това да не забравите нещо важно. Към средата на седмицата силите и енергията ви ще намалеят - наблегнете на здравословна храна и приемане на витамини. Към средата на седмицата ще имате изненадващо пътуване - наблегнете на спортно-елегантния стил.

Телец

В началото на седмицата бъдете внимателни в отношенията си с приятелите - може без да искате да нараните или обидите някого, а той много държи на вас. Не влизайте в излишен обяснителен режим - който трябва, ще ви повярва. Решавайте всички спорове по мирен и дипломатичен начин, а не чрез кавги и излишна размяна на реплики. Към средата на седмицата ще получите интересна новина.

Близнаци

Тази седмица ще се наложи да се справите с въпрос, свързан с дом, къща или друго недвижимо имущество и дори инвестиции. Всичко в служебен план ще бъде повече от добре и е възможно усилията ви най-накрая да бъдат оценени подобаващо. Относно финансовата част - постарайте се да спестявате повече. В здравословно отношение пазете гърлото си.

Рак


Някой се оглежда за вашето служебно място тази седмица и затова се постарайте да му покажете, че не е възможно да го получи. Не се оплаквайте от работата, а дори искайте повече задължения - така другите ще разберат колко ценен всъщност сте. Най-важното е да разчитате единствено на собствените си сили - не искайте излишна помощ от колеги. 

Лъв

Тази седмица трябва да направите важна промяна в личен план. Вероятно някои ваши занимания няма да потръгнат в началото на седмицата, но ако не губите вяра, ще се реализират в края на седмицата. Не правете нищо с цел да се харесате на другите и не се страхувайте от грешки и провали. Ще се появи нова възможност за професионално развитие, върху която да помислите. Разбира се – много внимателно претеглете всички „за” и „против”.

Дева

През тази седмица пътуванията не са препоръчителни - най-вече тези до по-далечни дестинации. Някои хора ще ви завидят и ще се опитат да оплетат интрига с ваше участие. Постарайте се да се измъкнете. Ако виждате, че усилията ви в дадена насока не дават желания резултат - вероятно това е знак да спрете и да се огледате за нови възможности. Тази седмица ще се почувствате най-удовлетворени и щастливи.

Везни

Това е седмица, в която ще бъдете затрупани с работа. Ще имате доста отговорности и в личен план и проблеми за разрешаване, но ще се справите с всичко това без особени проблеми. Не позволявайте на други хора да помрачат вашето настроение с приказките си, а сложете розовите очила и мислете позитивно. Внимавайте да не се преуморите физически и психически.

Скорпион

През тази седмица е препоръчително да си дадете повече време сами със себе си, а не да излизате навън в шумни компания. Помислете за това как може да разрешите проблемите, които мислите за много големи в момента и се замислете, че време нищо от това, за което сте се притеснявали днес, няма да има значение.

Стрелец

Тази седмица ще бъдете поставени пред сериозна дилема и ще трябва да вземете важно решение. Бъдете внимателни със здравето си и ако е необходимо, направете необходимите прегледи. Не приемайте покани за събития и далечни пътувания. Тази седмица не е подходящото време за бизнес срещи и подписване на договори.

Козирог

През тази седмица трябва да мислите рационално, а не емоционално и ще видите колко по-хубаво може да бъде. Отделете време на близките и приятелите си, защото напоследък се чувстват доста пренебрегнати и това ще повлияе на качеството на вашите отношения. В работата ще се справяте повече от чудесно и това няма да остане незабелязано. 

Водолей

Тази седмица ще ви хрумне новаторска идея на работното място, която ще бъде приета с отворени обятия. Възможен е спор с колеги, който трябва да разрешите по дипломатичен начин. В средата на седмицата трябва да обърнете сериозно внимание на работата, защото в противен случай ще ви се натрупа много напрежение към средата на седмицата.

Риби

Тази седмица трябва да обърнете повече внимание на себе си и своето самоусъвършенстване. Запишете се на интересен курс или намерете ново хоби. Не бягайте от различното и му подайте ръка, за да го опознаете. Бъдете толерантни към надеждите ви и безмилостни към страховете ви. Опитайте се да имате повече доверие на близките ви хора, които вече са доказали, че ви обичат. През почивните дни се поглезете с нещо изключително.