Зодията Ви иска да ви каже нещо - Хороскоп за любопитни, днес, 20 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Не се притеснявайте от грешките и не се опитвайте да ги избягвате само защото не искате да признаете слабостта си. Хората грешат и няма нищо лошо в това. Просто научете уроците си.

Телец

Увереността ви се е подобрила, но все още се опитвате да се вместите в очакванията на другите. Помислете си хубаво дали искате да живеете нечий чужд живот.

Близнаци

Приливът в работата се обръща във ваша полза благодарение на Пълнолунието в Риби. Пуснете се по течението, но от време на време поглеждайте накъде вървите и вие управлявайте лодката.

Рак


Днес трябва да простите на себе си и на другите за отминали грешки. Не забравяйте, че само най-добрите хора прощават, а най-отмъстителните и неспособните само умеят да мразят.

Лъв

По-малко се притеснявайте да правите нещата както трябва и просто бъдете себе си. Вашата откровеност, остроумие и страст ви показват в най-добрата ви светлина сега.

Дева

Поддържането на първото място не винаги е най-добрата идея. Понякога трябва да разчупите шаблона, за да поставите нов стандарт. Не се страхувайте от това да бъдете втори. Така ще съберете сили за ново съревнование.

Везни

Ще сте изненадани да откриете колко много хора знаят тайната ви. Това ще ви научи да не се доверявате на приятелите си и да не споделяте най-съкровените си мисли дори на най-близките.

Скорпион

Днес ще получите една много изненадваща новина. Отделете време да усвоите казаното. Това обяснява (и променя) много неща.

Стрелец

Направете планове за пътуване, но ги дръжте в тайна засега. Може да се наложи да се върнете по-рано или да правите неочаквано отклонение.

Козирог

Това не е моментът да оставите нещата да се случват сами. Трябва да изпълните обещанията, които сте дали, ако искате да бъдете щастливи и да нямате проблеми с хората около вас.

Водолей

Не давайте на другите обещания, които знаете, че не можете да изпълните. Ще си развалите отношенията с някого само защото той е очаквал нещо друго от вас.

Риби

Днес вие трябва да движите кормилото на собствения си живот и да не позволявате на никой друг да поеме управлението. Рискувате да тръгнете по нечии грешни стъпки.