Таен уикенд хороскоп - 17-18 септември. Ще бъде интересен завършек на седмицата за едни зодии!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Избягвайте хора, които изискват от вас постоянно да се самоутвърждавате - ще ви изморят. Не винаги е възможно да изберете обкръжението си от хора, но когато имате избор, изберете онези, които са мили, комуникативни, квалифицирани и със силна работна етика.

Телец

Има повече от един начин да бъдете най-добрата версия на себе си и също така има множество пътища за създаване на живота, който искате. Избягвайте да мислите в абсолютни стойности. Бъдете готови да опитате различни методи и да вървите по нови пътища.

Близнаци

Не се тревожете твърде много за това какво да искате; просто изберете нещо, към което да се придържате за няколко седмици. Експериментирането е част от това да бъдеш вълнуващ, отворен човек. Ще се ангажираш, когато си готов. Устоявайте на натиска отвън.

Рак


Нямате проблем да намерите интересни неща за правене или да измислите творчески варианти. Истинският въпрос е какво си струва да се направи? Къде трябва да насочите енергията си? Засега най-добрата идея е тази, която можете да изпълните днес.

Лъв

Въпреки че бихте искали да кажете ясно истината, ситуацията може да изисква комбинация между дипломацията и лъжата. Съдбата ще ви даде знак кое точно да използвате.

Дева

Вие търсите жизненост и ангажираност. Когато вместо това получите проблеми, помислете, че те може да са възможност да спечелите точно това, което търсите. Никога не сте толкова ангажирани, колкото сте, когато решавате нещо.

Везни

Не можете да угодите на всички хора през цялото време, а днес всички тези хора изглежда са във вашето семейство. Те ще бъдат по-критични към вас, отколкото заслужавате, но това е вашият шанс да работите върху вярата в себе си. Направете своето.

Скорпион

Никой не е станал популярен със стремеж към съвършенство, въпреки че много отлични хора са наистина популярни. Ще наведете главата си и ще вършите работата, без да се притеснявате за онези, които може да се смятат за ваша конкуренция.

Стрелец

Не говориш, за да спечелиш. Печеленето почти никога не се случва чрез говорене; това се случва чрез чувството, което хората имат, когато общуват с вас. Оставяш ушите си да те водят вместо устата.

Козирог

Безопасно е да разкриете някои неща, но не всичко. Ще избирате. Този, който ще ви помогне да решите проблема си, е близо, но няма да можете да разберете кой е, докато не започнете да говорите за това, от което се нуждаете и искате.

Водолей

Добрите граници ще премахнат много проблеми. Тъй като сте наясно какво ви интересува, какво искате и какво сте готови да направите, хората ви разбират. Те знаят как да подходят към вас и какво да ви предложат.

Риби

Визията ви за бъдещето се разширява. Не се страхувайте наистина да изберете тази по-голяма версия. Готов си. Ще привлечете други талантливи хора, които ще ви помогнат да надхвърлите предишните ограничения.