Бърз хороскоп, който ще ориентира зодиите за тайните на днешния ден, 18 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен (21 март-19 април)

Днес е ден, в който, за да запазите вътрешната си хармония и добрите отношения с другите, ще са нужни много усилия и дипломацията. Внимавайте с думите си. Недоразуменията могат да причинят наранени чувства. Преглеждайте внимателно работата си преди да я изпратите. Възможни са грешки.

Телец (20 април-20 май)

Запазете търпение и чувство за хумор. Финансовите спорове могат да предизвикат големи проблеми. Избягвайте да харчите без конкретна причина и истинска необходимост. Реалността побеждава фантазията. Придържайте се към практическите приоритети.

Близнаци (21 май-20 юни)

Съсредоточете се върху личните приоритети. Не правете прибързани заключения. Обмислете най-добрите опции. Погрижете се за себе си - подарете си почивка и забавление.

Рак (21 юни-22 юли)


Почивка и презареждане. Объркване, хаос и илюзии ще изобилстват. Мечтите изглеждат далечни. Не разчитайте на фантазии. Организирайте и планирайте. Намерението и действието имат значение.

Лъв (23 юли-22 август)

Подкрепете приятелите си в трудни моменти. Един от тях ще се опита да ви излъже и предаде. Използвайте дипломация и такт. Просто наблюдавайте и си извадете правилните изводи.

Дева (23 август-22 септември)

Имате енергия да напредвате професионално. Не се страхувайте от грешки и не им позволявайте да ви забавят. Покажете най-добрите си качества на работното място.

Везни (23 септември-22 октомври)

Днес финансите ви ще се увеличат значително. Много е важно да не предприемате рискови покупки или такива, от които нямате истинска нужда. Помислете за инвестиция.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Днес е много важно да задавате въпроси, за да не бъдете излъгани. Имате пълното право да искате цялата информация, щом се касае до вас самите.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Изяснете недоразуменията с близки и приятели и не позволявайте да се появят такива в бъдеще. Избягвайте прибързаните предположения или заключения. Възстановете целостта, където липсва

Козирог (22 декември-19 януари)

Дайте приоритет на здравето, работата и труда. Поддържайте рутини и практики, въпреки разсейването или прекъсванията. Можете да видите какво не работи. Забавете темпото, ако е необходимо.

Водолей (20 януари-18 февруари)

Тайната, която пазите, няма да остане скрита дълго. Не се поддавайте на манипулации. Дайте приоритет на семейството. Отпуснете се и се забавлявайте.

Риби (19 февруари-20 март)

Имате нужда от почивка, тъй като последните дни сте много натоварени физически и психически. Не се поддавайте на манипулации и не влизайте в безсмислени спорове. Запазете дипломатичен тон и спокойствие.