Да си видим зодията днес - какво предвижда хороскопът за 25 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Вървите с леко забавяне относно работата си по един важен проект. Трябва да направите нещо, за да забързате нещата сега. Този проект може да бъде решаващ.

Телец

Не се поддавайте на ултиматуми и леки манипулации от страна на трети хора. Това, което трябва да направите, е само и единствено това, което искате вие, а не друг.

Близнаци

Едно ново начинание не върви толкова гладко, колкото би трябвало, но не губете вяра. Помислете къде бъркате и поправете грешките си възможно най-скоро.

Рак


Днес е време за равносметки и запитване дали хората, които имате за близки приятели наистина са такива. Последните им действия показват обратното.

Лъв

Задръжте всички разписки, бележки и кореспонденция. Позицията ви ще бъде оспорена и ще имате нужда от едно от тях, за да ви подкрепи.

Дева

Днес може да почувствате малко повече умора и изтощение заради ангажиментите, които дори не сте очаквали да имате през днешния ден. Това не бива да ви притеснява. Такъв е пътят към успеха.

Везни

Днес не се притеснявайте, ако някой ви правят забележки. Приемете, ако критиката е градивна, а ако не е - продължете по пътя си.

Скорпион

Днес трябва да обърнете повече внимание на детайлите и да пропускате какво ви казват другите или какво правят. Така ще разберете много за самите тях.

Стрелец

Днес много внимавайте какво говорите и какво правите. Всяка ваша дума и действие ще бъдат гледани под лупа.

Козирог

Обърнете внимание какво имат да кажат приятелите ви. Те виждат как можете да избягате от деликатна ситуация и няма да ви насочат погрешно.

Водолей

Не ви харесва някой друг да представлява вашите интереси. Преговорите обаче изискват сериозен гъдел на егото и този човек знае как да постигне своето спрямо вас.

Риби

Днес е възможно важен човек да не си спази сериозно обещание към вас. Това може леко да ви разочарова. Извадете си правилните изводи и поуки от ситуацията.